Všeobecná diskusia
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
Ono netreba zabudat, ze celorocky su zas ovela lepsie za sucha ako kvalitna zimna guma.
Dnes konecne vyschli aj lesne cesty a na zimaoch rovnakej sirky v porovnani s letnymi to je tragedia. Vynasa to jak na prasnej ceste ...a to pri zemi moze byt kludne tych 6 stupnov, ked mi teplomer ukazuje 8.
Dnes konecne vyschli aj lesne cesty a na zimaoch rovnakej sirky v porovnani s letnymi to je tragedia. Vynasa to jak na prasnej ceste ...a to pri zemi moze byt kludne tych 6 stupnov, ked mi teplomer ukazuje 8.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne sa zlomil ta plastova vecicka vo vyduchu vzduchu v aute.na pravo od radia. co s tym,.?v skode zamietli reklamaciu gena zeleneneda sa otacat len,zavriwt en vyduch viem. nestve to velmi lebo ho malo co pouzivam ale dnu v potrubi mi hrkoce neaky diel ked idem do kopca ze nieco tam spadlo
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
skodu nemam, ja som do vyduchov rval drziak na mobil. plasty vyskocili-nacvaknute.
ocelovym hakom sa mi podarilo dat naspat
ocelovym hakom sa mi podarilo dat naspat
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
to neviem zatial. asi na jar pri oleji sa opytam. len ma nasralo ze pkvedali ze som si to mechanicky sposobil sam.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
skus iny servis, ako inak by sa to asi zlomilo ked ne pri manipulacii to aby sa clovek nicoho nechytal aby to uznali
Tak, je to bohuzial pravda. Ale zase zalezi aj od servisu. Inde ti to mozu vymenit ako RMA.
Ja fukare ani nepouzivam. Su sklopene permanentne nech mi nefukaju do oci. Cize sa asi ani nepolamu.
Ja fukare ani nepouzivam. Su sklopene permanentne nech mi nefukaju do oci. Cize sa asi ani nepolamu.
.
-
- Pokročilý používateľ
ved to bratu, ze ten ani nepouzivam, o to ma to prekvapilo viac, nastastie sa s tym da narabat a funkcne to je len vino ze tam neni ta uchytka akokeby.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No a dni auta su spocitane. Budes ho musiet predat.stefan222 napísal: ↑Št 22. Okt, 2020, 21:21 mne sa zlomil ta plastova vecicka vo vyduchu vzduchu v aute.na pravo od radia. co s tym,.?v skode zamietli reklamaciu gena zeleneneda sa otacat len,zavriwt en vyduch viem. nestve to velmi lebo ho malo co pouzivam ale dnu v potrubi mi hrkoce neaky diel ked idem do kopca ze nieco tam spadlo
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
hrkalky nikto nechce, musi ho zjazdit kym pojde
podla mna tu totalku nikto nekupi, uz len zosrotovat
-
- Pokročilý používateľ
sak aj to ma kamo napadlo ze si pomyslia ludia ze burqcka :d ale dalsi rok az pojde papa zrejme bo nesu dukatiky
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Sak rezorty na liptove stavas, jak ze neni su Dukaty?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
jeden maly 100m2 dom si chcem.postavat a potom sa uvidi dig on. nesom judr z nitry.btw sa neozyva. asi je zaliaty dakde v zakladoch ;p. inac nasiel som za stieracom chlebik a orech. neajaky patkan na sidlisku si vybral.najkrajsie auto asi. vymenil som dnes pelovy filter zasraty jak svina od marca. nechapem jak to dakto moze mat rok.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook