Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
staci vyprasit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
hej zvykol som aj ja len prasit ale odkedy chldime dlhsie trasy tak citit rozdiel, seriozne.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
filtre su aj drahsie, napr pm filtracia, akt uhlie,.. rozmyslam nad tym, lebo ked vpredu je vykuchane chrochtadlo...
Spoiler: ukázať
Lol, vyprasit kabinovy ked to stoji snad dvacku.
Ja som menil po 15k, polroku a bol slusne spinavy. Kupujem mann fp vsade.
Ja som menil po 15k, polroku a bol slusne spinavy. Kupujem mann fp vsade.
.
Mne sa tak debilne mení že sa mi častejšie ako raz za rok s tým nechce babrať
Ale TOP filter (protipeľový, s aktívnum uhlím) stojí za to oproti obyčajnému, je to cítiť
Ale TOP filter (protipeľový, s aktívnum uhlím) stojí za to oproti obyčajnému, je to cítiť
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
moj je z hornej strany sivy a zo nspodu taky zlto zeleny mann ale aky typ neviem
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Tak to budes mat FP, FreciousPlus. Biofunkčný peľový filter s aktívnym uhlíkom.
- ukskbk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 26. Jan, 2019, 15:18
Ja si uz niekolko rokov prezuvam sam, mam 2 sady diskov, letne 17, zimne 16, robota na 30min max.
Kazdy 2-3 rok idem do pneuservisu koli vyvazeniu, naposledy 20e v roku 2018. Mame v rodine 4 auta, keby ze mam platit 50e za kazde a 2x rocne... Zato mam komplet nove pneu na 2 auta kazdy rok
MB: ASUS Z87-C CPU: Intel i5 4670K RAM: Kingston HyperX 2x4GB CL9 DDR3 1600 VGA: ASUS Strix GTX 1070 8GB SSD: 128GB Samsung 840 Pro HDD: 2TB Seagate Barracuda 7200 PSU: 520W Seasonic M12ii CASE: NZXT S340 LCD: Benq 24 GW2470H
prehodenie pneumatik je nieco kusok ine ako prehodenie diskov za druhu sadu len tak pomimo
ITX >>> ATX
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Nakup diskov moze byt vyhodnejsi, lebo len raz das vacsiu sumu za sadu diskov, ale potom uz len platis lacnejsie prezuvanie.
Skor dviham obocie nad tym, preco ma jedna rodina 4 auta....masaker. To skor poukazuje na neschopnost rodiny si vyriesit rozumny rozvoz ich clenov po meste.
A duplom toto nechapem, ked dana rodina byva na sidlisku v panelaku. Lebo je kopa takych, platiacich si este aj zo 4 rezervacky. Kks, tak mam na 4 auta+ich servis+ich prevadzku, a nemam na dom, kde by som mal poriesene parkovacie miesta, garaz, klud a obecne vyssi standard zivota? To nech mi nik nevravi. Kolko taka rodina vyhodi rocne za prevadzku+servis+palivo do tych aut...uz davno by byvali v dome.
Alebo len staci byt menej narocny? ;-)
Lebo za chvilu podobni haluzari budu mat auto na kazde pocasie a vonkajsiu teplotu = 25aut dokopy
Skor dviham obocie nad tym, preco ma jedna rodina 4 auta....masaker. To skor poukazuje na neschopnost rodiny si vyriesit rozumny rozvoz ich clenov po meste.
A duplom toto nechapem, ked dana rodina byva na sidlisku v panelaku. Lebo je kopa takych, platiacich si este aj zo 4 rezervacky. Kks, tak mam na 4 auta+ich servis+ich prevadzku, a nemam na dom, kde by som mal poriesene parkovacie miesta, garaz, klud a obecne vyssi standard zivota? To nech mi nik nevravi. Kolko taka rodina vyhodi rocne za prevadzku+servis+palivo do tych aut...uz davno by byvali v dome.
Alebo len staci byt menej narocny? ;-)
Lebo za chvilu podobni haluzari budu mat auto na kazde pocasie a vonkajsiu teplotu = 25aut dokopy
Naposledy upravil/-a shiro v So 24. Okt, 2020, 20:14, upravené celkom 1 krát.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
skus si preratat kolko stoji udrzba vozidla rocne, a potom si pozri co stoji barak. keby si to spravil pred takymto vyplodom, nebolo by treba krutit hlavou.
Shiro to bude tým že decká dnes bývajú u rodičov do tridsiatky, čiže každý má svoje auto každý má inú robotu a podobne nie je sa čomu čudovať.
Tak u nás má najviac áut rodina čo sa tvári že je najchudobnejšia
Presne ako vraví Marek, každý chodí inde a "potrebuje" ísť sám.
Presne ako vraví Marek, každý chodí inde a "potrebuje" ísť sám.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
werwest -> Udrzba, tankovanie, STK+EK, parkovacie rezervacky, to vsetko za 4 auta. Urcite X krat viac ako splatka hypo za normalny dom v cene tak 150k. Uz mohli byt niekde uplne inde.
Marek125 -> a preto mame sidliska upchate 4 autami na jeden byt a nieje kde parkovat Lebo sa v ramci rodiny nevedia dohodnut a rozviezt po meste aspon rano do prace, co je zakladna vec.
Vsetko je to o trapnej lenivosti a pohodlnosti ludi, neschopnych a neochotnych akokolvek zlavit zo svojich trapnych poziadaviek. Lebo chudaci by si museli privstat o 30min, aby rozviezli dalsich 1-2 ludi z rodiny. No strasne daco
Marek125 -> a preto mame sidliska upchate 4 autami na jeden byt a nieje kde parkovat Lebo sa v ramci rodiny nevedia dohodnut a rozviezt po meste aspon rano do prace, co je zakladna vec.
Vsetko je to o trapnej lenivosti a pohodlnosti ludi, neschopnych a neochotnych akokolvek zlavit zo svojich trapnych poziadaviek. Lebo chudaci by si museli privstat o 30min, aby rozviezli dalsich 1-2 ludi z rodiny. No strasne daco
Naposledy upravil/-a shiro v So 24. Okt, 2020, 20:33, upravené celkom 2 krát.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Vytajte v dalsiom diely serialu "shiro a jeho jednoduchy svet"
V tejto casti sa pozrieme na to, preco kazdej rodine nestačí jeden Duster, ked shirovi staci
V tejto casti sa pozrieme na to, preco kazdej rodine nestačí jeden Duster, ked shirovi staci