Mat 40 na male auto tak dosetrim na nejaky hothatch velkosti co donho sadnu dvaja. Cize novy golf R.
vsetci maju naponahlo. za to by vyslo "youngtimer" x300 xj6-sedan cigárko, leštenka..
bublat si po krajine "na klobouka", vzadu za sklom provokativne plato vajec a nalepka zaciatocnik..
vystrceny prostrednik eurohujerom a grete thunberg. proste mat na salame tento sprosty svet, co sa ruti do zahuby.
brat na lodgy dacia ma 20tis km cca a uz mu vraveli ze brzdy ma na 30perc ze pomaly odporucaju vymenu(ale neviem ci len doaticky) len tak no. ja na akroqu pomaly 75tis km idem menit zas olej asi dalsi tyzden.zatim som spokojny.
moze byt, je tam viacero faktorov, brzdy, kvalita platniciek, trakcna kotrola...
ja som menil na a4 po 45k tusim, a ked mi ukazali cenu za oem, tak som tam dal 3x lacnejsie textar
mozno to nie je 100%, ale brzi to super, ticho, menej prasia a co som kukal oem niekedy aj prehrievaju brzdy ked sa poriadne naklada autu
k tej trakcnej zaujimave od 3:40
no nechcem ti kazit radost, ale vw su urcite lepsie ako textar
tym nevravim ze za 1/3 ceny su textary zle
dal si epad? ci obyc?
tie epady fakt vobec nespinia, cize komu vadi prach z brzd jednoznacne
Skusenosti su take, ze neorigo zgripali uz na vyjazde z garaze pri brzdeni (aj po zabehnuti), takze kos a zaplatit raketu za oem. Vraj maju nejaku specialnu zmes. Ci je to pravda, neriesim.
OEM na bezne auto su cenovy nezmysel. Porovnanie OEM vs. FAKE ( cina, noname) je tiez mimo. Brzdi vsetko znackove, uz som toho vyskusal dost na roznych autach.
Paradoxne mi naposledy piskali OEM platne na OEM kotuch.
Treba mat ale nejaku dobre odskusanu kombinaciu vzhladom na sposob pouzitia. Je to trosku alchymia aby platne a kotuce sedeli, mizli umerne, nepiskali, aby bol dobry nabeh za studena a brzdny ucinok sa nevytracal po desiatej zakrute z kopca.
Ja mam uz na druhom aute EBC yellowstuff, black diamond neboli tiez zle. Cena stale nizsia ako OEM.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Ja milujem Lambo presne pre tie extremisticke malovyroby ako sesto, centenario, reventon ale countach mi ani za 30 rokov nesadol. Mat ho, tak sa v nom normalne necitim dobre
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X