Ta Recenzia je praveze pravdiva. Grafika Engine, mesto vsetko pekne, ale to hlavne naco sa hra mala zamerat Pribeh je uplne pokazeny.
Na tamkom GC09 nam ukazovali misiu ako Vito nici auta a co, v hre ani neni

, takto je to splno misiami, a Pribeh nakoniec vyzera:
kto nehral, radsej necitajte!!!!!!!
pribeh, proste Vito beha od jednej rodiny k druhej domov, meni ako ponozky. Ja som si ledva zapamatal mena postav, ale nic viac onich nwm.
Preco Vitovho otca zabili naco?
ked bol Henrry federal, preco isli obchodovat s drogami, Preco vozil v kufri mrtvolu hh.
A tak dalej milion otazok
Proste z hry bola vypustena viac ako polovica, okrem screenov tomu nasvedcuju aj Screeny a videa. Naco sa sral* videami trailermi , screenmi, ked ich do hry nedali. DLC pochyujem, seci su skoro mrtvi. Jedine nejake pokracovanie.
Dalej. na mapke ktora bola aj k originalu je Este jeden Safe Hause. hh zeby vyskrtli a zabudli zmazat, alebo vyskrtli na poslednu chvilu.
Pribeh je taky pozliepany, neuceleny. Clovek ani nevie kto je kto. A ked to konecne zacina byt zaujimave: Titulky.
pribeh sklamal, keby bol cely scenar ako napisal Vavra tak 9.5/10 ale takto max 7/10.
Viac ako koniec ma dojala 10 misia h.
A necudujem sa preco vavra odisiel, nemohol sa kukat ako nicia jeho Pribeh. Podla mna viac ako 25 percent povodneho tam neni. Skoda nevyuzity potencial