Battlefield 3
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Battlefield 3
tiez si myslim, ze to je skor krok spat...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Cize ked mi padne internet tak si ani kampan nezahram
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
tak to pekne pok**vily dufam ze to zmenia lebo toje dost na hovno system roboty ako beriem ze proti piratskym verziam ale ty singel aj tak nakoniec prekonaju aby to islo
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
A zase to bude tak, že warezáci budú mať pohodlňejšie spúšťanie, ako to bolo pri UPlay, nie? No paráda...
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
inak ked tak pozeram tak najlacnejsie vyjde predobjednavka krabicovej verzie ze?
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
To snáď nemyslia vážne aby som hru spúšťal cez browser.... S takými srandami nech idú do prdele !
Navyše, keď hra nebude mať menu kde si nastavím kvalitu textur, obrazové a zvukové vlastnosti ???? Na nete ????
Ak je to pravda je to podľa mňa veľký krok späť...
Navyše, keď hra nebude mať menu kde si nastavím kvalitu textur, obrazové a zvukové vlastnosti ???? Na nete ????
Ak je to pravda je to podľa mňa veľký krok späť...
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
k nastaveniam bude pristup potom v hre predpokladam,ale spustit sa bude musiet cez browser pravdepodobne,no pockam si co vymysleli ked to bude prilis dourvene,sa na cely bf3 vy..
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
nestraste, prave som odpalil predobjednavku...
Dufam ze to tak nebude
Brutalna hra a na hov*o spustanie. To mi nejde do kopy No asi ide o protipiratsku zalezitost podla mna...
Brutalna hra a na hov*o spustanie. To mi nejde do kopy No asi ide o protipiratsku zalezitost podla mna...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
vize niekto si chce zahrat
predtym.
1 klick na plochu a hotovo
teraz
1 klick na web prehliadac
2 klick na stranku
3 klick login
x klik najdenie hry a spustenie
predtym.
1 klick na plochu a hotovo
teraz
1 klick na web prehliadac
2 klick na stranku
3 klick login
x klik najdenie hry a spustenie
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
pardon za duchaplny prispevok
ale nerobte z komara somara....aj keby to spustanie malo byt tak ako je popisane vyssie tak budis...nahodou uPlay fungoval aj funguje perfektne a aj ked warezaci to zapnu jedinym klikom tak maximalne single a tym to hasne...pri DMZ ochrane (uPlay + assassins creed 2) trvalo vyse mesiaca kym sa objavila cracknuta verzia kdezto taky cas som to uz mal 2krat prejdene cize origaci nebudu znevyhodneny...pretoze kto si to chce kupit tak si to kupi, komu sa nebude chciet cakat tak si to kupi a zarity warezak bude cakat aj pol roka na crack cize tym je to jedno....odolat piratom nie je mozne, ale oddialit proces vyroby cracku mozny je a o to ide...najvacsie predaje velkych titulov su prvy mesiac/mesiace a ked to natiahnu aspon na 2 mesiace tak je to brutalna vyhra a ak sa im to tymto systemom podari tak im zatlieskam a nemam proti tomu absolutne nic....nech je single dobry, multiplayer zabava, perfektna hratelnost a optimalizacia na jednicku a to je tak vsecko co ma zaujima...meet the battlefield friends
//EDIT: keby to malo byt na mne tak by som pouzil to korkolomne spustanie spomenute vyssie....ak to vynesie viac penazi z pociatocneho predaja, tak preco nie?.....myslim ze tych par sekund navyse pri spustani kazdy z nas ozelie.....potom keby ze sa objavil crack tak dam do obehu povinny update a vrazil by som tam spat ikonku na plochu a menu v hre kedze vtedy to uz bude jedno
//EDIT: keby to malo byt na mne tak by som pouzil to korkolomne spustanie spomenute vyssie....ak to vynesie viac penazi z pociatocneho predaja, tak preco nie?.....myslim ze tych par sekund navyse pri spustani kazdy z nas ozelie.....potom keby ze sa objavil crack tak dam do obehu povinny update a vrazil by som tam spat ikonku na plochu a menu v hre kedze vtedy to uz bude jedno
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tak ale vieš, vypadne ti z neznámych príčin internet, a nemôžeš si zahrať ani SP!
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
no boze, vyber dobre providera, a nestane sa ty to ked ju ku hre potrebny net, a nejde mi momentalne optika, co je strasne malokedy, skoro nikdy- vytiahol by som mobilny