Aky film ste naposledy videli?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Aky film ste naposledy videli?
Kunis je mojho srdca sampionka, o tom vie aj zena a ta len skripa zubami ked je v telke
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
The Hitman's Bodyguard - 7,5/10
Baby Driver - 7/10
Baby Driver - 7/10
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
It
bavilo, sice neviem ci az 80% ako na csfd, ale dobry film
bavilo, sice neviem ci az 80% ako na csfd, ale dobry film
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
je to horror alebo iba taky mysteriozny thriller ? tj k comu by sa to dalo porovnat ?
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Skôr ten thriller a mne tam nič strašidelné neprišlo, teda snaha tam je ale slabučké aby sa divák zľakol,... prirovnal by som to skôr ku Stranger Things.
.
presne to ma napadalo ze ci to je podobne ako stranger things.. Horory moc nemusim ale ST bolo v pohodicke.. Tak super niekedy sa na to vrhnem
- Leon
- Pokročilý používateľ
Ale kvalitou to nieje Stranger Things btw,... len aby si to nečakal, lebo vidím že sa nato tešíš
.
no na ST sa tesim ze sa neviem dockat. Ale hej nemyslim to tak ze toto je ako ono, skor co sa uroven strachu tyka som myslel porovnanie
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
https://www.csfd.cz/film/464563-unos/komentare/
konecne som sa dostal k tomuto filmu. Pozitiva, na slovenske pomery velmi dobry film, vyborne herecke obsadenie. Heriban - Sykora, Ondrik - Lexa, Kramar - Meciar vyborne stvarnenie postav
Negativa, ten film by mal byt 2x dlhsi, cele to bolo spravene moc z rychlika a teme sa venoval povrchne, Meciar a Lexa by si zasluzili viacej priestoru
8/10
konecne som sa dostal k tomuto filmu. Pozitiva, na slovenske pomery velmi dobry film, vyborne herecke obsadenie. Heriban - Sykora, Ondrik - Lexa, Kramar - Meciar vyborne stvarnenie postav
Negativa, ten film by mal byt 2x dlhsi, cele to bolo spravene moc z rychlika a teme sa venoval povrchne, Meciar a Lexa by si zasluzili viacej priestoru
8/10
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Leon
- Pokročilý používateľ
Wind River - 9/10,... veľmi podarený film, u mňa asi top film roku zatiaľ,... podľa skutočnej udalosti.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tiez som sa konecne dostal k filmu unos, podla ohlasov som mal celkom "vysoke" ocakavania na kvalitu filmu, avsak som akurat pekne sklamany ... viac ako 4/10 to pre mna cenu nema, doslova som zene hovoril,ze som lutoval cas,ze som to vobec pozeral.
Chapem,ze zachytit obdobie niekolkych rokov do jedneho hodinu a pol dlheho filmu je narocne, ale nemali to radsej vobec robit... toto nemalo ucelene akykolvek vyznam, spracovane uplne povrchne (ako keby v skole namiesto 10 stranoveho uciva spravim osnovu na pol strany -toto pre mna predstavoval ten film) bez detailov, hlbky.... ako fakt toto som pozerat ani nemusel.
a za dalsie si nemozem pomoct, ale tym slovenskym hercom by som "neuveril" asi ani jednu rolu, mozno v tom je problem.
Chapem,ze zachytit obdobie niekolkych rokov do jedneho hodinu a pol dlheho filmu je narocne, ale nemali to radsej vobec robit... toto nemalo ucelene akykolvek vyznam, spracovane uplne povrchne (ako keby v skole namiesto 10 stranoveho uciva spravim osnovu na pol strany -toto pre mna predstavoval ten film) bez detailov, hlbky.... ako fakt toto som pozerat ani nemusel.
a za dalsie si nemozem pomoct, ale tym slovenskym hercom by som "neuveril" asi ani jednu rolu, mozno v tom je problem.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ak hodnotím Únos len ako filmové dielo tak veľký luxus na slovenské pomery. Takmer severská atmosféra z toho dýcha
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
It u mna tiez trosku sklamanie. bolo to ponate prilis akcne a chybalo tomu napatie, ktore bolo mozno v troch scenach (sceny dievciny s otcom a strelba na macku), co je skoda lebo to naznacovalo aku atmosferu ten film mohol mat. moc sa tomu ale necudujem, lebo najsilnejsie momenty pribehu sa odohravaju v druhej casti, a na to ze ten nerozdelitelny pribeh takto rozdelili je vysledok celkom fajn
Spoiler: ukázať
https://www.csfd.cz/film/447001-6-days/komentare/ - tento zaner zeriem... spec ops, military, police to su moje salky kavy..
s hodnotenim na csfd viac menej suhlas ale kedze som to ja, davam 8/10
s hodnotenim na csfd viac menej suhlas ale kedze som to ja, davam 8/10
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435