World of Tanks (MMO)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: World of Tanks (MMO)
ta som šikovnýlacikaboss napísal:to si ako dokazal, ked to ma overenie?
myslel som že to dávam preč IS2...mno nedával
Spoiler: ukázať
Však napíš WG že či ti ho nevrátia sprav zo seba debila že si bol ožratý alebo že ti to predal kamoš atď. ale ak za nim nesmútiš tak kašli na to.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
minimalne ti malo byt podozrive predavat IS-2 za 3 miliony miesto dajakych 600 000
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Tu verziu s kamosom by som radsej nepouzil, podla EULA nemas davat pristup na svoj ucet nikomu, este by ta nejaky supersnazivy supportak zabanoval . Inak dal som si dnes s kamosom catu a po tych mizeriach dni minulych konecne aj nejaka zabava sa dostavila. Asi najkrajsia hra co sa nam podarila: http://wotreplays.com/site/1062603#el_h ... nt-type_58 Koniec sme sice mozno dost zbytocne zahrali na istotu, ale nechceli sme si to pokazit. Normalne sme sa po skonceni chvilku len kochali tym zazitkom
WoT/AW - Hadent
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
nemas za cim smutit aj tak je to crepina,ked hovoris ze mas kopu t9 mediek,tak is radsej doexpi nejake t10 medko aj tak je s tym vacsia sranda ako s HTdexterav napísal:ja som omylom predal IS4
takže namiesto spústy MT T9 mám nič
btw support tuto nepomoze,prave preto sa zavadzala ta ochrana par patchov dozadu aby sa predislo podobnym nahodam,ale vyzera ze to nestaci
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Podla mna je to praveze dobry tank
Kedze som noob spusta tankov co iny chvalia nema u mna sancu.
Is3 je podla mna nic moc, kt alebo caernavorn su podla mna lepsie
Osobne sa trchu bojim is7 kedze to vyzera na dost slabotu hlavne ked vidim ako kapu aj proti 9 a ako vcelku lahko si snim poradim aj ja co ozaj neni dobre znamenie daleko vacsie problemy mam z sti ked uz
Ale uvidime v praxi
Kedze som noob spusta tankov co iny chvalia nema u mna sancu.
Is3 je podla mna nic moc, kt alebo caernavorn su podla mna lepsie
Osobne sa trchu bojim is7 kedze to vyzera na dost slabotu hlavne ked vidim ako kapu aj proti 9 a ako vcelku lahko si snim poradim aj ja co ozaj neni dobre znamenie daleko vacsie problemy mam z sti ked uz
Ale uvidime v praxi
IS3 je OK, jeho problém je že je to tak obmielaný/používaný tank, že každý lepší hráč vie jeho slabiny, čiže ak stretneš skúsenejšieho hráča, tak pred ním veľa vody nenanútiš. Keď sa niekto pýta na T8 aké sú weakspoty hocijakého tanku, to je celkom doplaču a práve proti takémuto tímu (keď ti namieša, čo nie je momentálne žiadny problém) je to smrteľný tank... (samozrejme, aj pou
Zato taká IS4 je pre mňa teda zaujímavejší tančík ako IS7, pretože ju vídať málo, aspoň mne sa tak vidí (juj už nech je v garáži ).
Zato taká IS4 je pre mňa teda zaujímavejší tančík ako IS7, pretože ju vídať málo, aspoň mne sa tak vidí (juj už nech je v garáži ).
IS3 je super, jeho kombinácia mobility a dela je fakt vynikajúca a na armor sa okrem sidescreapingu (alebo ako sa to píše ) nespoliehajte
constant tak to potom keď získate "zásadný prínos" tak čo s vami bude? inak lepšie sa získava v trojici a stačí že prežije jeden zato "Bratia v zbrani" vo dvojici ale treba sa snažiť prežiť ale pekne skóre.
Naposledy upravil/-a kramer v Pi 08. Aug, 2014, 21:25, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
Mám momentálne rozohraného JT, T-54, Panthera a americké hovňo T-71. Čo ako som nenávidel T21 tak tá 71 je celkom fajn. Máte niekto t57 heavy?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
T71 je vraj velmi dobry
T57 heavy je OP
T57 heavy je OP
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
samozrejme, ze mame t57 heavy
No tak nebola to zase nasa prva hra s brothers in arms, len proste tak nejak sme boli so sebou spokojni . Crucial netusim ci uz nahodou nemame (este ked s nami hraval aj brat) ale nie som si teraz isty. Kazdopadne neboj, myslim, ze to prezijemekramer napísal:constant tak to potom keď získate "zásadný prínos" tak čo s vami bude? inak lepšie sa získava v trojici a stačí že prežije jeden zato "Bratia v zbrani" vo dvojici ale treba sa snažiť prežiť ale pekne skóre.
WoT/AW - Hadent
Dneska vcelku dobrá bitka s Jgtigrom 8,8 okolo 2200 dmg a koniec je úplne naj http://www.wotreplays.eu/site/1072224#.U-itefl_vi8