World of Tanks (MMO)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: World of Tanks (MMO)
to mas tu odmenu za to, ze si dosiahol T10
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
do is4 to ani nikoho nenapadne a pritom slušne odráža
ani som nevedel že toľko goldov môže byť
aj tak je to nasmiech ked to majú loadnuté aj veľké nemecké TD a ešte k tomu neprestrelí 4x posebe
ani som nevedel že toľko goldov môže byť
aj tak je to nasmiech ked to majú loadnuté aj veľké nemecké TD a ešte k tomu neprestrelí 4x posebe
To sa ti len WG snazi poslat nejake zlataky, ale to vies, maju to zabugovane
WoT/AW - Hadent
- dexterav
- Sponzor fóra gold
to ano
dneska to lieta kade tade a odráža sa to aj od tabuliek na cestách
dneska to lieta kade tade a odráža sa to aj od tabuliek na cestách
tak po dlhej pauze som to vcera skusil zas. No napiiip, 50% celkova winrate wn8 katastrofa a dnes zas to pokracuje 6 prehier po sebe. Uff. Coraz viac blbcov tam hra tusim.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Paradoxne najviac sa mi tá hra páčila, keď som hral Closed Beta. 0% Deti , 0% Poliaci, 0% keketi. Síce málo tankov a málo rozdielov na hitzónach ale bola to fakt sranda.
Akože super, v našom tíme t150 sa začne sťažovať naokolo na každého že sú noobovia, pritom ona skapala za 10 sekúnd a dala dokopy 600 damage, a ide ma posudzovať podľa štatistík že som pomaranč (pritom som dal dvakrát toľko damage ako on, a lepšie zahral)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
To je klasika
Nevadi ze mas tolko dmg a kilov ako tím dokopy ale si noob a vynovaty za vsetko
To uz davno neriesim
Nevadi ze mas tolko dmg a kilov ako tím dokopy ale si noob a vynovaty za vsetko
To uz davno neriesim
Ja som si kôli tomu neaktivoval XVM štatistiky takto ma netrápi že purpurový zahrá tak isto ako oranžový všetci sú pre mňa rovnaký ale teraz cez leto sa nedá na žiadného hráča spoľahnúť.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
XVM nepoužívam vôbec zbytočné
Mám len megazoom, Crabtr33 statistiky, Clock & Date v garáži.
A máte pravdu, teraz ked sú doma malé deti na prázdninách a hrajú WoT na bratovom (tatkovom) účte sa nedá hrať cez deň
V noci je to iná káva
Mám len megazoom, Crabtr33 statistiky, Clock & Date v garáži.
A máte pravdu, teraz ked sú doma malé deti na prázdninách a hrajú WoT na bratovom (tatkovom) účte sa nedá hrať cez deň
V noci je to iná káva
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
casto skapem prvy ako nab,kedze vsetky ostatne opice sedia na bazi za krikom a netusia nieco o tom ze je nutne obcas istu poziciu zabrat..Spacepen napísal:Akože super, v našom tíme t150 sa začne sťažovať naokolo na každého že sú noobovia, pritom ona skapala za 10 sekúnd a dala dokopy 600 damage, a ide ma posudzovať podľa štatistík že som pomaranč (pritom som dal dvakrát toľko damage ako on, a lepšie zahral)
ze si ten retard potom dokaze nastrielat dmg,kedze sa cely cas kundil vzadu s heavim a ma full hp je druha vec,
nema to samozrejme ziadnu spojitost s tvojim postom,iba priklad preco obcas slusny hrac zahra ako zahra..
edit//
nie ze by som nebol nob aj po 20k,to teda som a riadny,len mozno uz aspon chapem aspon zakladne principy
No ak si myslel to s kempením na mňa tak nie nekempil som naopak som išiel z TD-čkom dopredu (ešte k tomu s Jpantherom ktorý je takmer bez panciera na blízko) a nastrielal som s ním cez 1200 damage
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
1200 s jpantherom je nic moc
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490