Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
ja tiez myslim, ze to po bakkte padne, ale az tak tyzden-dva, najskor pojde hore
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Pumpli pekne. Teraz sledujem, ci to vyleti z trojuholnika, alebo nie. Ak ano, je sanca, ze poletime dalej hore k 13, 15 atd.
www.tradingview.com/x/dhUOXd1V/
To ale ukazu az dalsie dni, tyzdne. A moze to byt stale fake breakout. Je to take nijake teraz. Podla 1 W sa skor priklanam k bearish scenaru. Nejako sa mi nezda, ze by tam bolo sily ist na 15.
EDIT:
O par hodin neskor
https://www.tradingview.com/x/KnohDJ3N/
www.tradingview.com/x/dhUOXd1V/
To ale ukazu az dalsie dni, tyzdne. A moze to byt stale fake breakout. Je to take nijake teraz. Podla 1 W sa skor priklanam k bearish scenaru. Nejako sa mi nezda, ze by tam bolo sily ist na 15.
EDIT:
O par hodin neskor
https://www.tradingview.com/x/KnohDJ3N/
- Odar
- Pokročilý používateľ
Kto drzi privacy coiny, tak bacha
www.cryptoglobe.com/latest/2019/09/okex ... continues/
EDIT:
Začína padať BTC dominancia, pumpuje Ether
www.tradingview.com/x/uTNttNg3
www.tradingview.com/x/2hbN6CdG
Snáď sa dočkáme alt season.
www.cryptoglobe.com/latest/2019/09/okex ... continues/
EDIT:
Začína padať BTC dominancia, pumpuje Ether
www.tradingview.com/x/uTNttNg3
www.tradingview.com/x/2hbN6CdG
Snáď sa dočkáme alt season.
- Andre
- TV & Audio expert
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Odar
- Pokročilý používateľ
Bakkt nam znova otestoval v noci 9600 USD. Nadych a mozeme shortovat dalej
Uz sa to ruca, ako domcek z karat. Cakal som podobny scenar, ako doteraz - odraz na nejakych 10 000, ale toto je uz ina story. Kto neshortuje, tak by som zvazil predat a naskocit niekde naspodku znova.
https://www.tradingview.com/x/S070mMXq/
9400 - 9300 by to teraz mohlo teoreticky pumpnut este hore.
EDIT2:
Tak sme von z trojuholnika
https://www.tradingview.com/x/vdzI1nLI/
Profit s pakou na malej sume cca 50 % + spatne nakupy so zlavou 18 a 20 % (bez paky). Za mna dnes fajn
BTW pred tym dumpom padol rapidne BTC hashrate
www.zerohedge.com/crypto/bitcoin-networ ... crashes-40
Akoby niekde vypli ASICy a vypredavali coiny. Neviem, snad bude casom info, co to sposobilo.
EDIT3:
Teraz pozeram, ze krasne hitlo MA200 na 1D
www.tradingview.com/x/VaKdtIUl/
Update od Rastani-ho
EDIT:@PandaofBinance
They think buying $10,000 #bitcoin $btc is like buying $200 apple share & wall street is stupid for not jumping on the boat
The most retarded thinking
=============================================
How whales distributes #bitcoin $btc to the masses and ensures
avg sale price is above $10,000
Dump 200 $BTC to bring price below $10,000 and the spend 50 btc worth of tether to bring price back above $10,000 through dildo candle
Plebs FOMO buy until distribution is com...
Uz sa to ruca, ako domcek z karat. Cakal som podobny scenar, ako doteraz - odraz na nejakych 10 000, ale toto je uz ina story. Kto neshortuje, tak by som zvazil predat a naskocit niekde naspodku znova.
https://www.tradingview.com/x/S070mMXq/
9400 - 9300 by to teraz mohlo teoreticky pumpnut este hore.
EDIT2:
Tak sme von z trojuholnika
https://www.tradingview.com/x/vdzI1nLI/
Profit s pakou na malej sume cca 50 % + spatne nakupy so zlavou 18 a 20 % (bez paky). Za mna dnes fajn
BTW pred tym dumpom padol rapidne BTC hashrate
www.zerohedge.com/crypto/bitcoin-networ ... crashes-40
Akoby niekde vypli ASICy a vypredavali coiny. Neviem, snad bude casom info, co to sposobilo.
EDIT3:
Teraz pozeram, ze krasne hitlo MA200 na 1D
www.tradingview.com/x/VaKdtIUl/
Update od Rastani-ho
Vie mi niekto poriadiť ako na tažbu niečoho v podpise mam moju zostavu a mam cele dni zapnutý PC chcel by som využiť ten čas na dolovanie momentálne som našiel nicehash ma to zmysel podľa vás ? či skusit niečo ine alebo nemá to cenu a nedolovať
Podla mna je teraz mining s obycajnym HW useless. Teda aspon zatial. Kolko mas profitabilitu? Tipujem tak pol eura za den. Byvali casy, ked s GTX1070 som mal 4.50€ na den. Tiez cez NiceHash.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- Andre
- TV & Audio expert
zas teraz cez zimu tym aj prikuri
Dobre vďaka sa úprimne radi vzdávam sa
- Odar
- Pokročilý používateľ
Dominancia BTC - snad by sme sa mohli dockat alt season
Teda ti, co akumulovali
www.tradingview.com/x/mxCewphP/
BTW ze vraj kryptomeny maju velku volatilitu a su manipulovane. A co akcie Tesly?
www.tradingview.com/x/AcGj5iP2/
Cca 260 dni cez +400 %.
Teda ti, co akumulovali
www.tradingview.com/x/mxCewphP/
BTW ze vraj kryptomeny maju velku volatilitu a su manipulovane. A co akcie Tesly?
www.tradingview.com/x/AcGj5iP2/
Cca 260 dni cez +400 %.
LENOVO Ideapad Yoga 2
HUAWEI P20 Lite
HUAWEI P20 Lite
podme si trocha zaprorokovat - myslim si ze situacia s corona virusom moze vyrazne posilnit poziciu cryptocurency in general.
Pomaly fiat markety klesaju co vsak moze byt len panic.... kazdopadne...
co vy na to? ja to risknem mam dake dukaty odlozene na nic tak nakupim a uvidim.
Pomaly fiat markety klesaju co vsak moze byt len panic.... kazdopadne...
co vy na to? ja to risknem mam dake dukaty odlozene na nic tak nakupim a uvidim.