COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
vsak databazu maju ci si myslis ze jediny zaznam ze si bol na teste mas ten zdrap papiera?
ITX >>> ATX
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
ale ľudia čo prekonali covid nemusia na testy. stačí im doklad o negativite nie starší ako 90 dní.
Mňa skor zaujalo to, že stefan píše že su s manželkou negatívny, ale ju posiela na testy wtf
.
Ale písal že manželka neprekonala.
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
10 dní v karanténe ani neboli keď medzi prvým a druhým je 7.
To že boli v karanténe nevylučuje že nie sú pozitívny - chodili do obchodu a pod.
Proste certifikát máš ako priepustku. Buď si ho dáš spraviť a môžeš ísť cez týždeň von alebo si ho spraviť nedáš a nejdeš.
To že boli v karanténe nevylučuje že nie sú pozitívny - chodili do obchodu a pod.
Proste certifikát máš ako priepustku. Buď si ho dáš spraviť a môžeš ísť cez týždeň von alebo si ho spraviť nedáš a nejdeš.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
A to, že niekto má certifikát nevylučuje, že nie je pozitívny - chodil do obchodu a iných miest, keďže už má certifikát a samozrejme, tá diskutovaná citlivosť testov.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Tak nie je databaza a databaza, to, ze si niekde zapisali mena este neznamena, ze maju data centralne pristupne. A pristupne tak, aby to vedeli nejako rozumne vyhladat.
Leon, ved Stefan to prekonal, jeho zena nie. Nema vyznam, aby tam siel on.
Leon, ved Stefan to prekonal, jeho zena nie. Nema vyznam, aby tam siel on.
Áno, dáta majú centrálne prístupné a dá sa tam vyhľadávať
ITX >>> ATX
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Ved sa bola pretestovat nie, ci to medzitym nechytila. Tiez by si mohol aj napisat o co ti ide nie len citovat dookola prispevky. A citat tie Stefanove.
- Leon
- Pokročilý používateľ
Veď tam píše že bol na test a je on aj manželka negatív.
.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Cital si ty jeho prispevky vobec ? Vies o tom, ze on bol chory a prekonal Covid ? Pisal tu o tom nie raz. Alebo si prisiel na poslednu stranu, daco si precital a postujes tu citaty a stupidne gify (vsetky gify su podla mojho skromneho nazoru stupidne).
Zasa sa tu hadam
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ved to ze ja som orekonal a vraj nemusim ale manzelka nema pozitiv a len negativ za vcwrajsi test a ten vraj nepostacuje a na celoplosne by mala ist. prilis vela VRAJ. dnes jej lekar zabil ze je dalej v karantene do nedele.ta ja uz neviem co aj ja mam byt dalej?metuce to je
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Informuj sa na UVZ.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Ty to mas za sebou, infekcny uz viac nie si, nie je dovod, aby si bol v karantene. V manzelke sa este stale ten sajrajt moze mnozit a este sa to nemuselo prejavit na teste, takze treba pockat. Aspon tak tomu rozumiem - nerozumiem ja.
- Leon
- Pokročilý používateľ
Ano neboj sa čítal. Čo si ty nečítal sú asi podmienky karantén atď.
Pre jeho ženu platia podmienky dokončenia karantény. tzn +3 dni (čo je cca do nedele.) aj ked mala negatívny výsledok, lebo bola v kontakte so stefanom. Ak sa jej neprejavia príznaky tak karanténa končí. tzn na celoplošné testovanie nemusí (preto som sa ozval), pretože bude v karanténe. Potrebuje len papier od lekára. V tomto prípade by jej aj stačil negatívny výsledok, lebo vieš dokladovať, že si od tohto dátumu musela ešte dokončiť povinnú karanténu. stefan ak mal nedatívny výsledok, tak už nieje infekčný a môže behať po svete
.