Kreslo k pc - DXRacer
- martin0134
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Re: Kreslo k pc do 110 e
Taketo vyrezi su podla mna neni normalne , nepoviem keby tam bol kruhovy vyrez ale toto vyzera jak keby to robil nejaky retard . A dnes som nasiel na prednej strane dieru v potahu na operadle , ale nejde mi sem pridat fotka .
Uz riesim reklamaciu ...
tu je ten obrazok :
Uz riesim reklamaciu ...
tu je ten obrazok :
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
to si kupil z tych zvaraciek? mas kovovu alebo umelohmotnu hviezdicu?
- martin0134
- Používateľ
Hej svarecky-obchod.cz , hviezda je kovova z plastovymi krytkami .
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nerobil to retard, robi sa to ako vacsina veci, pasovou vyrobou. Je lacnejsie najat na to cinana ako mat na to specialneho robota pre vyrezanie diery, ktoru aj tak nikto neuvidi. Oproti beznym montaznym dieram vo vacsine nabytku s textilnym/kozenkovym/kozenym potahom je toto este vcelku kvalitna praca .martin0134 napísal:Taketo vyrezi su podla mna neni normalne , nepoviem keby tam bol kruhovy vyrez ale toto vyzera jak keby to robil nejaky retard .
- martin0134
- Používateľ
Pozeral som par videi na youtube a vsetci to mali takto , tak neviem ci je bezne ze to rezu tak ako som to dostal ja , plus hrdza ako bonus .
- martin0134
- Používateľ
Tak mi napisali , ze im vyrobca posiela novu a v zapati ze chce nakoniec vyrobca to kreslo najskor vidiet . Uz vidim ze zacinaju vymyslat , k...a .....
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
updatuj co a ako, celkom ma to zaujima.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ak chcú vidieť, tak nech si po to prídu alebo ti preplatia dopravu...vybavené
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- martin0134
- Používateľ
Dopravu poslu vlastnu , ale neviem momentalne , ako im to mam zabalit , kedze mam spodnu cast zlozenu a piest nevyberiem .
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
to už teba nemusí zaujímať
hlavne ju pred nimi pofoť, nech je im jasné, že si všimneš každý detail, ak niečo odrú a podobne
hlavne ju pred nimi pofoť, nech je im jasné, že si všimneš každý detail, ak niečo odrú a podobne
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- martin0134
- Používateľ
Tak som im pisal , ze co s tou zlozenou castou z piestom a toto mi ta chytra pani odpisala : Musíte to rozložit,tak jak jste to složil,tak to i rozložte.
Děkuji
Děkuji
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
ty to nie si povinný rozložiť, oni to chcú vidieť, tak nech si to riešia a oni a pokiaľ paní je hlúpa ako tágo a nevie, že piest sa musí vyklepať von, čím ho zničíš, tak to nie je tvoj problém
ale to je problém u všetkých obchodoch, kde je aj nábytok - nezabúdaj, že ľudia sú blbí a slováci a česi sú často zaostalí, nevzdelaní, a hlavne nevedia, čo predávajú
hlavne neustúp, mne sa nedávno snažili takto rozkázať, keď som si objednal rukavice z česka, nebolo jasne napísané poštovné (bola tam nejaká hodnota v CZK a nejaký poplatok v eurách), zistil som, že to znamenalo, že poštovné v czk a ešte nejaký blbý poplatok slovenskej pošte 5€ (úplný nonsens) a panička na mňa šla s obch. podmienkami, že to musím prebrať, neprebral, dal ju do spamu a nebude mi nejaká sliepka hovoriť, čo mám robiť
ale to je problém u všetkých obchodoch, kde je aj nábytok - nezabúdaj, že ľudia sú blbí a slováci a česi sú často zaostalí, nevzdelaní, a hlavne nevedia, čo predávajú
hlavne neustúp, mne sa nedávno snažili takto rozkázať, keď som si objednal rukavice z česka, nebolo jasne napísané poštovné (bola tam nejaká hodnota v CZK a nejaký poplatok v eurách), zistil som, že to znamenalo, že poštovné v czk a ešte nejaký blbý poplatok slovenskej pošte 5€ (úplný nonsens) a panička na mňa šla s obch. podmienkami, že to musím prebrať, neprebral, dal ju do spamu a nebude mi nejaká sliepka hovoriť, čo mám robiť
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja viem, ze teraz si uz aj ty taky mudry, ale nabuduce nekupovat stolicku v obchode, ktora predava zvaracky
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
neskladat, odovzdat as it is, tie diery nie su urcite normalne, nehnevajte sa ale keby kreslo stalo 30 eur tak preglgnem. Toto je zly vtip )) Divim sa vobec, ze tu skuseni tvrdia, ze to je normalne. Potom mi je jasne, preco to tak aj predavaju, lebo to nikto neriesi
+ ta hrdza dpc, to kde ho mali uskladnene? na plavarni?
+ ta hrdza dpc, to kde ho mali uskladnene? na plavarni?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- martin0134
- Používateľ
Dnes bol kurier pre to , podla adresy na potvrdeni ide kreslo na centralu kancelarskezidle.cz .