Prioritou je pocit pohodlia. 98% kancelárií je navrhnutých v jednoduchom štýle, aby tok ľudí bol čo najrýchlejší/najefektívnejší a pracovník sa nemohol odreagovať/odpútať si pozornosť aj keď na to má možnosť/čas. To je práve dôvod, prečo jedinci v zamestnaní z veľkej väčšiny trpia. Ale keď človek nemá širokú klientelu (nie stovky, maximálne dvadsiatku ľudí s ktorými sa dostáva do styku behom roka) a potrebuje pri prejednávaní sporov čas, klud a "ideálne" podmienky na nájdenie konštruktívnych riešení, tak pracovný priestor musí byť nutne prispôsobený. Každý deň v týždni trávim 4-12 hodín na svojom pracovisku a pretrpieť také množstvo času je nepredstaviteľné (pre mňa).shiro napísal:sak to je nejaka obyvacka a nie kancel
Odkedy ma kancla vyzerat ako obyvacka?
Ked uz, tak by som povedal ze postaci to, co sem postol rix_o vyssie....rozhodne viac to urobi dojem ako kvazi obycajna pc skrina, ktora hlavneze ma v sebe creva za 4k - o com nik nevie, nikoho to netrapi a bude to kazdemu fuk. Ked uz chces supervykonne pc, kup si ho domov. Do prace ti staci nieco obycajnejsie, na nikoho tym dojem neurobis.
Myslim ze riesis totalne uletenosti ala Jobs, ktory sa siel potentovat, ak na Macintoshi neboli hlavicky skrutiek presne podla jeho predstav (ano, take daco sa fakt dialo, precitajte si biografiu od Isaacsona).
Praveze si myslim, ze za cloveka ma hovorit vykonana praca, nejaky tvoj strasne dizajnovy kancel mi je u prdele, pokial sa nemozem na teba spolahnut. Ako mas robeny kancel je predovsetkym o vyhoveni tvojim potrebam , pripadneho obch. partnera to nebude zaujimat, pretoze on tam nepracuje.
Zbytočne budeme lamentovať nad výzorom. To už je môj osobný problém a na názory som sa nikoho nepýtal (aj keď áno, určite sa k tomu každý môže vyjadriť a povedať si svoje, reagovať budem rád, predsa sa nachádzame vo virtuálnom priestore diskusného fora) . Pýtal som sa na zloženie/možnosti dizajnu H-E PC dostal som dostatok námetov, pripomienok na to aby som sa mohol v dohľadnej dobe rozhodnúť.