Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie
sak ja viem,ze to je s lietadlami tak , ale tak skus vysvetlit tvrdohlavej zene
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som teraz prisiel po vikende z prahy a teda lacne to nebolo ale tas ten hilton hotel stal za to
statisticky to radsej risknem s umytym jablkom z billy ako s ciernym teroristom ktoremu to teplo klepe na karbit ) nemam to za potreby riskovat...uzit volno sa da aj inak a celkom fajn tu padali napady..
statisticky to radsej risknem s umytym jablkom z billy ako s ciernym teroristom ktoremu to teplo klepe na karbit ) nemam to za potreby riskovat...uzit volno sa da aj inak a celkom fajn tu padali napady..
-
- Sponzor fóra gold
Ked hladate dovolenky cez cestovky, tak aky web odporucate na to?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
ja som isiel cez inviu...to je nieco ako "heureka"... ale urcite su aj lepsie stranky
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dovolena.cz
travelplanet.pl
tui.at/
zavisi od miesta odletu.
invia je kruta spina, kde predava aj vypredane a na mieste clovek neraz preklina ked menia hotel.
travelplanet.pl
tui.at/
zavisi od miesta odletu.
invia je kruta spina, kde predava aj vypredane a na mieste clovek neraz preklina ked menia hotel.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
zatial som bol s nimi 2x a nemal som problem,ale tak nevylucujem,pocul som o takych pripadoch
-
- Sponzor fóra gold
niekto do tuniska?
http://hotel.invia.sk/tunisko/port-el-k ... view278560
http://hotel.invia.sk/tunisko/port-el-k ... view278560
Dovolenka na nás zanechala velmi dobrý dojem,celkovo to možme zhrnút ako výborne,až na na teroristický útok na turistov,ktorý sa odohral nedaleko nás.
-
- Pokročilý používateľ
ja sa teda hentym smerom urcite nechystaaaam
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
ja chcem mat toto leto trochu akcne, planujem v cr v kunoviciach skolu zoskokov, na svk nejake kurzy prezitia, nejake strelnice chceme s kamosom pobehat...so zenou mame ist na sardiniu o necele dva mesiace, len ked citam spravy ze sa tam vylodili udenace so svrabom, aby sme nemali rovno boj o prezitie v priamom prenose
a jesen urcite slovensky raj, chcem si dat po 24 rokoch znova sokoliu dolinu
inak k teme, chorvatsko bude vraj tento rok poriadne vypredane, lebo sa tam chystaju vsetci turisti co chodili do turecka, tuniska, grecka, egyptu a pod, kolega z prace tam mal dobre problemy zohnat ubytko
a jesen urcite slovensky raj, chcem si dat po 24 rokoch znova sokoliu dolinu
inak k teme, chorvatsko bude vraj tento rok poriadne vypredane, lebo sa tam chystaju vsetci turisti co chodili do turecka, tuniska, grecka, egyptu a pod, kolega z prace tam mal dobre problemy zohnat ubytko
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
-
- Pokročilý používateľ
faaakt?:) mama uz vymysla nejaku rodinnu na dominikansku alebo mexiko naposledy v thajsku to bolo obcas celkom narocne kosa, kamen
no s frajerkou uvidime ci vobec pojdeme,kedze som ju poslal na pravo externe ,bude treba skolne platit a tak
no s frajerkou uvidime ci vobec pojdeme,kedze som ju poslal na pravo externe ,bude treba skolne platit a tak
ako mysliš naročne?
-
- Pokročilý používateľ
tak rodinne dovolenky )
jáááj už som pochopil
Ja som mal kurz prezitia v priamom prenose ked som bol naposledy v Bruseli.
Sice sluzobne, ale bolo to bombove... Letisko a metro zavrete, medzinarodne vlaky zrusene, autobusy len niektore, bezpecnostne kontroly v obchodoch, hoteli, vlakovej stanici - adrenalinu na 100 rokov dopredu.
Brat musel prist pre mna autom z nemecka(500km) a sli sme skoro 16 hodin do BA.
A ze by tam bolo echt teplo, aby im to vypalilo mozog sa neda povedat. Viac ako 25C som tam asi nezazil ani v lete.
Sice sluzobne, ale bolo to bombove... Letisko a metro zavrete, medzinarodne vlaky zrusene, autobusy len niektore, bezpecnostne kontroly v obchodoch, hoteli, vlakovej stanici - adrenalinu na 100 rokov dopredu.
Brat musel prist pre mna autom z nemecka(500km) a sli sme skoro 16 hodin do BA.
A ze by tam bolo echt teplo, aby im to vypalilo mozog sa neda povedat. Viac ako 25C som tam asi nezazil ani v lete.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
D3 battletag: LubikKiller#2504
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tak ako, tento rok sa niekto chysta?
Ja planujem aj ked polovicka sa boji ze bude unavena taky kratky roadtrip koncom augusta po svadbe. Predbezne kosice -> balaton (par dni) -. chorvatsko. a dalej neviem skusil by som auto camps atd.
Ja planujem aj ked polovicka sa boji ze bude unavena taky kratky roadtrip koncom augusta po svadbe. Predbezne kosice -> balaton (par dni) -. chorvatsko. a dalej neviem skusil by som auto camps atd.