Original server alebo skladaný PC ?

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
carl65
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2011, 15:36

Re: Original server alebo skladaný PC ?

Príspevok od používateľa carl65 »

K tím radičom chcem zobrať ten ADAPTEC čo som písal kedže má plnú podporu v Proxmoxe takže super.
Mám otázočku vedeli by ste mi v krátkosti vysvetliť význam záložnej batérie ? Ako mám nejakú predstavu ale lepšie bude ak mi to tu napíšte.

A áno časom plánujeme dokupovať ďalšie stroje ako píšete ale tak musíme najskôr spraviť ten jeden nech na ňom beží všetko to čo chceme, v podstate to bude jednoduchý WebHosting vrámci jednej diplomovej práce.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

zalozna bateria na radici predovsetkym umoznuje pouzit write-back mod ktory zvysuje vykon : data sa nezapisuju direkt na disky (write-through) ale zostavaju v cache a optimalizuju sa (napriklad nezapisem desat malych write operacii za sebou, ale spravim z toho jednu velku ktora ma ukrutne mensi overhead, ukrutne mensie latencie kedze sa disky nemusia vrtiet jak gramofonova platna a ukrutne vacsiu priepustnost cize celkovo lepsi vykon).
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Hexaris

Príspevok od používateľa Hexaris »

Inak podporu mas v podstate na vsetko z coho vychadza red hat kernel, takze ak aj je nieco na wiki, neni to kompletne ...

Návrat na "Nákupná poradňa"