Náhrada Xiaomi Mi3 okolo 300€
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Náhrada Xiaomi Mi3 okolo 300€
ak ti vyhovuje iphone a jeho prostredie/politika, tak myslim ze nema zmysel ta moc presviedcat o niecom inom. Za tie peniaze kupis napriklad xiaomi mi5 32gb, co je vyborny telefon a ma aj vyboerne hodnotenia. tak isto sa da uvazovat napriklad o zuk z2. Skor otazka je, ci ti vyhovuje IOS alebo android a podla toho potom vyberat
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
Tak hlavne ide o to že mi3 nemá ani druhý rok a už v určitej miere sa zasekáva a mrzne a chcem konečne mobil ktorý vydrží bez toho všetkého viac ako 2 roky a čo mám kamošov a majú v dnešnej dobe 4s a sú spokojný. nehovoriac o tom že mi3 tak padla hodnota že neviem či sa mi ho oplatí predať a pritom iphony si ju držia trocha viac. niesom rozhodnutý úplne preto sa pýtam či je nejaký oponent 6tke o ktorom mám pouvažovať
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Zasekavanie a mrznutie je aj o tom, co tam instalujes a ake psie kusy s tym zelezom vyvadzas. U Apple moc toho vyvadzat nemozes (co je svojim sposobom vyhoda). Tazko hodnotit, ked clovek nevidi uzivatelovi na prsty a samozrejme kazdy vzdy tvrdi, ze "ja nic, ja muzikant", je complikovane.
Mam OnePlus X, zbehli tam uz asi 4 updaty a telefon ide stale svizne. Starsej 1st gen MotoG som zvykol raz za 3/4 roka davat factory reset, lebo jej to zvyklo pomoct. Ale zas to zelezo nemalo taku vykonovu rezervu. Ja som si zvykol u telefonu na model, ze maximum, co sa da mam ulozene v cloude, nastavenia najblizsie k defaultu a potom ani factory reset (ktory je raz za cas potrebny) nie je taky bolestivy. Je to samozrejme individualne.
Mam OnePlus X, zbehli tam uz asi 4 updaty a telefon ide stale svizne. Starsej 1st gen MotoG som zvykol raz za 3/4 roka davat factory reset, lebo jej to zvyklo pomoct. Ale zas to zelezo nemalo taku vykonovu rezervu. Ja som si zvykol u telefonu na model, ze maximum, co sa da mam ulozene v cloude, nastavenia najblizsie k defaultu a potom ani factory reset (ktory je raz za cas potrebny) nie je taky bolestivy. Je to samozrejme individualne.
-
- Používateľ
praveže psie kusy s tým nevyvádzam. neviem mi5 ma veľmi laka všetci sú z neho nadšení ale neviem či chcem ísť znova do xiaomi alebo skusiť niečo iné alebo ísť cestou iphonu preto chcem mať čo najviac možností na výber na papier si spisať +/- a z toho si potom vybrať tú najlepšiu variantu. na mi3 práveže mám max fb messenger snapchat ig a aj to mi zamrzia a seká niekedy preto sa bojím ísť znova do androidu nehovoriac o tom poklese hodnoty keby ma ten mobil po nejakom čase omrzel alebo že by som len dostal chuť na zmenu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
no poviem to novinku, ani iphone nemusi bezat uplne svizne po nejakom case. Dokaze zamrznut, zblbnut a neostava nic ine ako FR.
Android sa da doprasit podstatne viacej a rychlejsie
IOS ma jasnu vyhodu vo vyladenosti systemu a apliakcii. Kde na android sa musi programavat na kvatna rozlicneho HW a rozlicnych verzii androidu, u IOS to tak nie je. Preto ta vacsia stabilita. Ale to je tak asi vsetko z vyhod
Android zas ponuka volnost, vyber. Nepacia sa ti ikony? zmenis. Nepaci sa ti launcher? zmenis. Nepaci sa ti scrolovanie obrazovky? zmenis. Mas chut flashovat iny system? nie je problem.
Chces si programovat svoje app a instalovat si ich v telefone? nie je problem
A este taku jednu malickost, FB messenger a podobne hovadiny ti telefon akurat spomaluju a zeru vykon.
Android sa da doprasit podstatne viacej a rychlejsie
IOS ma jasnu vyhodu vo vyladenosti systemu a apliakcii. Kde na android sa musi programavat na kvatna rozlicneho HW a rozlicnych verzii androidu, u IOS to tak nie je. Preto ta vacsia stabilita. Ale to je tak asi vsetko z vyhod
Android zas ponuka volnost, vyber. Nepacia sa ti ikony? zmenis. Nepaci sa ti launcher? zmenis. Nepaci sa ti scrolovanie obrazovky? zmenis. Mas chut flashovat iny system? nie je problem.
Chces si programovat svoje app a instalovat si ich v telefone? nie je problem
A este taku jednu malickost, FB messenger a podobne hovadiny ti telefon akurat spomaluju a zeru vykon.
Uz idem 1,5r na i6 bez resetov, restartovani a nejake spomalenie som si nevsimol teda.
A ani FB messenger a podobne hovadiny mi telefon nespomaluju. Asi bude niekde u vas problem
Ja som spokojny s obmedzenostou. Nic nechcem menit ani flashovat ani tahat torrenty do telefonu a i. Som rad ze to funguje a nic nemusim riesit.
A ani FB messenger a podobne hovadiny mi telefon nespomaluju. Asi bude niekde u vas problem
Ja som spokojny s obmedzenostou. Nic nechcem menit ani flashovat ani tahat torrenty do telefonu a i. Som rad ze to funguje a nic nemusim riesit.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
moja policika ma moj stary redmi NOTE pro cca 2 roky, ziadne zamrzanie, ziadny reset. Vsetko jej beha ako ma, a to ho obcas dostane do ruk aj mala dcera. Ale podla tohto nemozem hodnotis vo vseobecnosti.
Androidy maju svoje problemy, tak isto ho ma aj IOS.
Ale je to o tom ako si napisal, niekomu obmedzenost nevadi, respektive politika apple nevadi, nepotrebuje sa v stroji hrabat hlbsie, nepotrebuje customizovat. Ja to beriem a ani to niejako nekritizujem.
Mne sosobne sa to nepaci, ja mam obcas chut si zablbnut na telefone, obcas aj viac, aj ked riskujem odpalenie pristroja, pripadne zneho srpavim podpivnik.
Je to na uzivatelovi, co od telefonu ocakava Nechcem tu vytvarat ziadny flamu IOS vs Android, to nie je cielom.
Ale nebieriem, ak niekto napise, moj android mi zamrza. To moze mat pricin vela
Cena: iphone si bude svoju cenu drzat vyzsie, nestri po case tak na hodnote ako telefon s androidom
Androidy maju svoje problemy, tak isto ho ma aj IOS.
Ale je to o tom ako si napisal, niekomu obmedzenost nevadi, respektive politika apple nevadi, nepotrebuje sa v stroji hrabat hlbsie, nepotrebuje customizovat. Ja to beriem a ani to niejako nekritizujem.
Mne sosobne sa to nepaci, ja mam obcas chut si zablbnut na telefone, obcas aj viac, aj ked riskujem odpalenie pristroja, pripadne zneho srpavim podpivnik.
Je to na uzivatelovi, co od telefonu ocakava Nechcem tu vytvarat ziadny flamu IOS vs Android, to nie je cielom.
Ale nebieriem, ak niekto napise, moj android mi zamrza. To moze mat pricin vela
Cena: iphone si bude svoju cenu drzat vyzsie, nestri po case tak na hodnote ako telefon s androidom
-
- Používateľ
Re: Náhrada Xiaomi Mi3 okolo 300€/Iphone 6 vs celý svet
Osobne mi flashovanie a obmedzenosť idividualizácie nejako nevadí flasherske obdobie mám už za sebou. Nikto mi nedal návrh na nijaký WP je niečo konkurencie schopné proti Ip6 od nich ? fakt nechcem sa unáhliť najviac mi sedí na moje požiadavky tá 6tka ale možno mi to tu niekto vyvráti alebo poradí niečo lepšie
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Telefony s wp jedine lumia 950 xl, ale to je mimo rozpocet. Prosyredie, treba si zvyknut.
Ak sa ti paci ios, tak ho skus. Kupis nieco ine a budes nadavat. Ked ti nebude vyhovobat, tak ho predas a ani moc na nom nedtratis
Ak sa ti paci ios, tak ho skus. Kupis nieco ine a budes nadavat. Ked ti nebude vyhovobat, tak ho predas a ani moc na nom nedtratis