PROMETHEUS napísal: ↑So 16. Máj, 2020, 18:02
kupil som ac odyssey a fc new dawn, pridalo mi to aj na uplay a da sa to pustit normalne cez uplay bez toho aby som mal zapnuty epic
Zapnuty hej ale ci v buducnosti treba pre jeho instalaciu aj epic ?
Kupeny New Dawn, nie je treba epic viac. Parada, za 8€ kluc na uplay nebol nikde.
mozno obmedzili hlavne free GTA (ma +90GB), to mi tahalo pomalicky 1-2MBps, tak som to vypol, ale zaplateny Witcher 3 tahalo teraz 55MBps na jednu supu (75GB)
Toto toto, že ja tam nevidím žiaden posun:
- stále, keď ho otvoríš z trayu, tak sa nanovo inicializuje
- absencia košíka
- nepamätá si nič, takže ak pozerám zoznam hier na tretej stránke, otvorím, vrátim sa späť, tak som znovu na začiatku; prípadne prepínanie medzi knižnicou a obchodom, obchod sa stále načíta na default obrazovku a nie tam, kde som bol
- celý ten store je o ničom.
Ale tak čo už, aspoň tam máme tie hry zdarma a vďaka ich 10€ kupónom aj hry za nižšie ceny ako z tých obchodov z čiernych dier.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
kupit hru na klienta ktory funguje takto nakkt, to ju radsej nehram.
Ale tak kopec ludi sa necha kupit 5€ hrou zdarma tak co cakat no... uvidime dokedy im to bude fungovat tento model.