Robotický vysávač do 350€
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Robotický vysávač do 350€
Jezisko nam pod stromcek doniesol roboticky vysavac ktory linkol kuselinka. Maximalna spokojnost za tie peniaze. Pri strednom vykone vysava vyborne a hlukovo to este ujde. Co som neskusal je mopovanie, to skusim zrejme dnes vecer
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ako je to s aplikaciou na jeho ovladanie, ako funguje? Nenaraza do stien a podobne?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
S navigaciou som spokojny, s objekatami a detekciou nema problem. Stalo sa mi, ale ze vysaval pod stromcekom a vyliezol na podstavec a zasekol sa tam. Takze prekazky, ktore nie su moc vysoko a moze sa na nich zaseknut je potrebne dat prec. Appka byt v pohode, hral som sa zatial s nou len chvilu. Zony, kam sa da poslat vysavac tam su, ovladas cez nu silu vysavania, zapina sa tam mopovanie a riadis cez nu vysavac. K tomu narazaniu este. Vysavac je velmi citlivy na objekty a samotne narazenie, ak k nemu dojde je velmi jemne
Len nas zahrnaj informaciami, ja ho mam tiez vyhliadnuty ze kupim ked budu akcie.. Mate ho v byte?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
MOPovanie dnes nestihnem. Teraz sme prisli domov s detmi, este sme boli zbierat jeziska po starych rodicoch
Mal som cas sa chvilu pohrat s apkou. Prve spustenie spusti aj scan domu/bytu. Po dokonceni prveho vysavania mate k dispozicii profil vasho domu/bytu . Aplikacia sama vyhodnoti a rozdeli podorys na izby. Na moje prekvapenie velmi dobre. Kuchynu, jedalen a obyvacku mame spojenu, samostatna izba je kupelna a predsien. A presne takto aj rozdelilo jednotlive miestnosti. Upravil som si to ale trochu podla seba a obyvacku, jedalen a kuchynu som oddelil, aby som mohol pouzit aj zoonove vysavanie, respektive povysava iba miestnosti, ktore mu v appke zadam.
V aplikaci je mozne si vytvorit aj planovane vysavanie, dajme tomu vecer ked idete spat. Alebo ho na dialku spustite ked ste prec a chcete aby zatial kym pridete domov povysaval.
Co zamrzi, tento typ vysavacu si zapameta len jedno poschodie. Ak byvate v dvojposchodovom dome, tak vzdy ked ho prenesiete na ine poschodie, tak ide "na slepo". Nevsimohol som si, ale ze by to malo dopad na kvalitu povysavania. Akurat mu to trva dlhsie, ako ked ide po pamati. Co ma viacej hneva, ze ked povysava novy priestor, neulozi si ho, ale vyzve vas, ci ma novy priestor ulozit a prepisat ten stary. Toto ratam, ze je cisto SW zalezitost a potesi ak sa to zmeni.
K samotnemu vysavaniu. Su 4 urovne sily vysavania. Najslabsia uroven je na pozbieranie prachu a lachsich necistot. Druha uz nema problem povysavat tazsie necistoty. 3-4, som ani nepouzil, iba odskusal. A asi ani nebudem mat potrebu ich nastavit, nakolko plavacku aj pri nastaveni 2 stupna povysavalo vyborne. System vysavania nie je chaoticky. Vysavac nebeha sem a tam, ale ma isty system vysavania a povysava kazdy dostupny priestor, kam sa dostane. Co vsetko povysaval, je viditelne v apke.
Ked vysavac dovysava, automaticky sa presunie ku napajacej zakladni a tam zaparkuje. Rovnako tak sa ide automaticky dobyt, ak pocas vysavania mu klesne bateria pod nejaku uroven. Vidi sa mi, ze to bolo okolo 20%.
Odhliadnuc od aplikacie, aj keby nebola tak som maximalne spokojny. Za tu cenu super vysavac. Plavajucu podlahu povysaval velmi dobre a to aj ked na zemi bolo vselico. Kto ma deti vie o com hovorim. Este som zvedavy na to mopovanie.
Mal som cas sa chvilu pohrat s apkou. Prve spustenie spusti aj scan domu/bytu. Po dokonceni prveho vysavania mate k dispozicii profil vasho domu/bytu . Aplikacia sama vyhodnoti a rozdeli podorys na izby. Na moje prekvapenie velmi dobre. Kuchynu, jedalen a obyvacku mame spojenu, samostatna izba je kupelna a predsien. A presne takto aj rozdelilo jednotlive miestnosti. Upravil som si to ale trochu podla seba a obyvacku, jedalen a kuchynu som oddelil, aby som mohol pouzit aj zoonove vysavanie, respektive povysava iba miestnosti, ktore mu v appke zadam.
V aplikaci je mozne si vytvorit aj planovane vysavanie, dajme tomu vecer ked idete spat. Alebo ho na dialku spustite ked ste prec a chcete aby zatial kym pridete domov povysaval.
Co zamrzi, tento typ vysavacu si zapameta len jedno poschodie. Ak byvate v dvojposchodovom dome, tak vzdy ked ho prenesiete na ine poschodie, tak ide "na slepo". Nevsimohol som si, ale ze by to malo dopad na kvalitu povysavania. Akurat mu to trva dlhsie, ako ked ide po pamati. Co ma viacej hneva, ze ked povysava novy priestor, neulozi si ho, ale vyzve vas, ci ma novy priestor ulozit a prepisat ten stary. Toto ratam, ze je cisto SW zalezitost a potesi ak sa to zmeni.
K samotnemu vysavaniu. Su 4 urovne sily vysavania. Najslabsia uroven je na pozbieranie prachu a lachsich necistot. Druha uz nema problem povysavat tazsie necistoty. 3-4, som ani nepouzil, iba odskusal. A asi ani nebudem mat potrebu ich nastavit, nakolko plavacku aj pri nastaveni 2 stupna povysavalo vyborne. System vysavania nie je chaoticky. Vysavac nebeha sem a tam, ale ma isty system vysavania a povysava kazdy dostupny priestor, kam sa dostane. Co vsetko povysaval, je viditelne v apke.
Ked vysavac dovysava, automaticky sa presunie ku napajacej zakladni a tam zaparkuje. Rovnako tak sa ide automaticky dobyt, ak pocas vysavania mu klesne bateria pod nejaku uroven. Vidi sa mi, ze to bolo okolo 20%.
Odhliadnuc od aplikacie, aj keby nebola tak som maximalne spokojny. Za tu cenu super vysavac. Plavajucu podlahu povysaval velmi dobre a to aj ked na zemi bolo vselico. Kto ma deti vie o com hovorim. Este som zvedavy na to mopovanie.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no zapojim sa do debaty uz daky piatok vlastnim S5 (vlastne je to prvý model ktorý sa zacal robit) k mopovaniu vzhladom na to ze pri mopovani dokaze prechadzat prekazky len par mm a mam v byte aj koberce za tie 2 roky co ho mam som to neskusal co sa tyka vysavania nemam vyhrady jediny problem mu robil koberec s tmavym vzorom kde sa dokazal zaseknut.... co sa tyka vysavania super placha výsávania dákych 35m2 (3 iszbový byt ale má zákaz do detskej izby z taktických dôvodov ) vysáva 45min.
K aplikacii predpokladam ze sa bavime o appke My home za mna supe aj ked po poslednej aktualizacie mi akosi hapruje mapa ale v podstate si vie appka po naskenovani priestoru rozdelit na jednotlive izby a clovek moze priamo zadat len konkretnu izbu pripadne si na mape vie vyznacit virtualnu stenu aby tam vysavac nesiel. co sa tyka urovne vykonu pouzivam balance so zapnutou funkciou zvysenia vykonu pri vysavani koberca.
Klasika je mozne nastavit v appke rozvrh vysania a vsetky dalsie veci vrtane aktualizacie firmweru.
K aplikacii predpokladam ze sa bavime o appke My home za mna supe aj ked po poslednej aktualizacie mi akosi hapruje mapa ale v podstate si vie appka po naskenovani priestoru rozdelit na jednotlive izby a clovek moze priamo zadat len konkretnu izbu pripadne si na mape vie vyznacit virtualnu stenu aby tam vysavac nesiel. co sa tyka urovne vykonu pouzivam balance so zapnutou funkciou zvysenia vykonu pri vysavani koberca.
Klasika je mozne nastavit v appke rozvrh vysania a vsetky dalsie veci vrtane aktualizacie firmweru.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Asi pojdem teda do toho Mi Robot Vacuum Mop Pro. Este sa chcem spytat @HellAngel ci ten vrchny kryt tela vysavaca je leskly, alebo matny? Na fotkach to vidim raz matne a na inych leskle.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Nakoniec som ho objednal, snad ma nesklame, lebo poleti
Zobral som tiez cierny, lebo biely sa mi do domacnosti nehodi, tak uvidime
Zobral som tiez cierny, lebo biely sa mi do domacnosti nehodi, tak uvidime
Na ciernom vidno prach hrozne.
Podla internetov vysava horsie ako roborocky, ale nie je to uplne naprd. Kazdopadne s5 max sa kazdu chvilku predava okolo 300 euro, co je lepsia volba
Podla internetov vysava horsie ako roborocky, ale nie je to uplne naprd. Kazdopadne s5 max sa kazdu chvilku predava okolo 300 euro, co je lepsia volba
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Daj link, lebo pojem "podla internetov" je siroky. Dik.
Nemam link, researchoval som to davnejsie ked som chcel kupit vysavac rodicom ktorym nebolo treba mop, ale nakoniec som kupil s5 max ajtak, kedze rozdiel v cene nie je vobec velky.
Co si pamatam tak z vysavania kobercov to bolo nejak 45% piesku vs 80%, z tvrdych podlah mi pozbieral cez 80% zatial co s5m 95%+, kefa odolava vlasom vyrazne lepsie ako ta na mi robote. Pre niekoho dalsie + pre s5 je multi level floor support a hlasove ovladanie, ja to nepouzivam
Co si pamatam tak z vysavania kobercov to bolo nejak 45% piesku vs 80%, z tvrdych podlah mi pozbieral cez 80% zatial co s5m 95%+, kefa odolava vlasom vyrazne lepsie ako ta na mi robote. Pre niekoho dalsie + pre s5 je multi level floor support a hlasove ovladanie, ja to nepouzivam
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak potom este postni nejaku ku chvilu ked S5 za da kupit za tych 300
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
S5 za 300€ z SK shopu? No neviem. Ak sa bavime o cine, tak tam tento moj dokazes najst aj za 200€. S5 je lepsi, hlavne na kobercoch, co sa mna netyka. Vsade mame plavacku alebo dlazbu. A tu je vykon velmi podobny. Nestoji mi za dalsi priplatok 100€. U mna tamker 200€. Ja som mirobot kupil za cca 170€. U operatora.
Za 170 je mi robot fajn, za 300 nie. To bola +- pointa ze ked niekto chce dat za vysavac 3 kilka, tak s5 max je cesta. Pozrel som teraz akcia neni ale tak ratam ze kazdu chvilku bude zase. Minule som tu v tejto teme postol a nikto ani necekol takze kto bude chciet ten si najde. z ali ked posielaju z EU tak nie je ziadny problem, radsej ako priplacat za sk shop. Ono ked tak niekedy maju DE shopy akciu na 330, ked sa niekto chce zabavkat s mailboxom a nemat vysavac z ciny..