Notebook pre študenta cez digitálneho žiaka
Re: Notebook pre študenta cez digitálneho žiaka
odstranil si isic z povodne uctu?
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Na VIP účte som nemal ISIC.
Teraz mi to vysvetlil ich zamestnanec:
Na digitálneho žiaka nie je možné aplikovať zľavy ISIC, keďže faktúra za notebook sa vystavuje na zákonného zástupcu (rodiča) a ten ISIC nemá. Proste buď sa berie cez digitálneho žiaka s 350€dotáciou, alebo ISIC zľavy bez 350€ dotácie.
Našťastie mám VIP účet a za tú cenu mi to vedia predať (670,90€). Ešte že by vedeli aplikovať kupón nad určitú sumu ak mám.
Je to síce blbé, ale oni s tým nevedia nič spraviť. Proste digitálny žiak a ISIC nejde dokopy (digitálna koalícia nepreplatí 350€ ak nie je faktúra na rodiča a ISIC zase má problém, ak nie je faktúra na držiteľa ISIC karty). Kocúrkovo ako vyšité
Teraz mi to vysvetlil ich zamestnanec:
Na digitálneho žiaka nie je možné aplikovať zľavy ISIC, keďže faktúra za notebook sa vystavuje na zákonného zástupcu (rodiča) a ten ISIC nemá. Proste buď sa berie cez digitálneho žiaka s 350€dotáciou, alebo ISIC zľavy bez 350€ dotácie.
Našťastie mám VIP účet a za tú cenu mi to vedia predať (670,90€). Ešte že by vedeli aplikovať kupón nad určitú sumu ak mám.
Je to síce blbé, ale oni s tým nevedia nič spraviť. Proste digitálny žiak a ISIC nejde dokopy (digitálna koalícia nepreplatí 350€ ak nie je faktúra na rodiča a ISIC zase má problém, ak nie je faktúra na držiteľa ISIC karty). Kocúrkovo ako vyšité
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Noo to sa mi nezda. Bezne kupujem na isic ucet a faktura je vystavena na kdekoho. Kludne na ludi na opracnom konci slovenska alebo na firmy...
Naposledy upravil/-a SKiLEX v Ut 24. Okt, 2023, 18:34, upravené celkom 1 krát.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
A bezne kupujes na dotaciu digitalneho ziaka?
Spoiler: ukázať
Idem vyskusat. Casto sa tym zamestnancom len nechce. Staci si odchytit ineho/ist na inu pobocku a nechaju sa presvedcit aj na to co sa "neda"
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Tu by som ale celkom veril, že na digitálneho žiaka sa nedá cez ISIC. Systém je tak pošahaný, až je prehnane detailný a verím, že si to na ministerstve (či kde to kontrolujú) postrážia.
Ale je to už jedno. Notebook som objednal za 660,9€ čo si myslím nie je zlá cena.
Ale je to už jedno. Notebook som objednal za 660,9€ čo si myslím nie je zlá cena.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...