iphone 15 vs nothing phone 2
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: iphone 15 vs nothing phone 2
ja som si nahodil iOS 18 beta hned ako vysla a teda ze by som bol nejak spokojnejsi nemozem povedat a nejake radenie ikoniec to nezachrani.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
betu som si nedaval. Ak nevyriesi ios18 mnou spomenute veci, tak neham iphone iphonom a zrejme sa vratim spat ku androidu.
A reci tyou "to si zvyknes" neriesim. Pokial mam na vyber a moznost si vybrat nieco co mi vyhovuje, tak sa nebudem obmedzovat.
Zas ale viem si predstavit fungovat na iphone, keby som mal viacej ich zariadeni. Tiez mi vyhovuje velkost ip15, dobre sa drzi, celkovo jeho prevedenie je velmi dobre
A reci tyou "to si zvyknes" neriesim. Pokial mam na vyber a moznost si vybrat nieco co mi vyhovuje, tak sa nebudem obmedzovat.
Zas ale viem si predstavit fungovat na iphone, keby som mal viacej ich zariadeni. Tiez mi vyhovuje velkost ip15, dobre sa drzi, celkovo jeho prevedenie je velmi dobre
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Mozes potom zobrat xiaomi 14, skoro identicky rozmerovo, a trochu zaobleny zadok je este komfortnejsi jak komplet hranate jablko
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
14 vyzera OK a je to dobry telefon. Ak a ked to bude aktualne, tak sa poobzeram co kto ponuka. Co by som chcel skusit je Motorola RAZR a X100 Pro.
Lenze su to velke tehly a nechce sa mi vraciat ku rozmeru telefonu 6,7 palca a viac. Perfektne mi vyhovuje uhlopriecka iphone15-tky
Lenze su to velke tehly a nechce sa mi vraciat ku rozmeru telefonu 6,7 palca a viac. Perfektne mi vyhovuje uhlopriecka iphone15-tky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)