kOsTi napísal:mno a touto odpovedou uz ukoncime sesok OT tu...
diablik napísal:len nechapem ten SW co pouzivas....iexplorer???!!! teda....ved ten je najhorsi....
mno pouzivam aj Firefox ale niektore sajty tam idu blbo... ako napr aj pretaktovanie.sk ale aj ine... a je pomalsi nez explorer... cize nevidim problem..ak mas dobry anti-spyware a firewall tak je to v pohode
iwhy napísal:No ja mam 7 rocny 14" monitor. A rob na nom este grafiku. Hlavne je, ze ide 1024x768 aj ked len na 60Hz. Ale bude novy (snad)
mno mne tiez ide 1024x768 na 60Hz ale mam dost citlive oci cize to nevydrzim dlho...
ako to ze ja firefoxa pouzivam a ide mi pretaktovanie v poho, a dokonca aj operou ide v poho (teraz pisem nou) ?? chyba bude inde
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
Arius napísal:pretaktovanie mi vo ff facha v poho... a mal by som sem pastnut kukuc aj ja este sa s tym zahram a editnem si tento prispevko chvilku strpenia
Arius napísal:pretaktovanie mi vo ff facha v poho... a mal by som sem pastnut kukuc aj ja este sa s tym zahram a editnem si tento prispevko chvilku strpenia
je to visual style do XP.. myslim ze sa vola NON STEP. musis mat na to upravene uxtheme.dll alebo stylexp program.. ten styl na jdes bud na deviantart.com alebo customize.org
smoox To je dost mozne ze su to Windows Vista
Ale keD som sa pozrel na nazov toho obrazku (vista_xp.png) tak ma napadlo ze to bude nejaky Vista skin v XP-ckach
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
Neowin UXTheme Multi-Patcher v4.0 (upravuje UXTheme.dll aby sa dali aplikovat 3rd party themy ... LINK) Longhorn "5203" Visual Style v1.4 (LINK) Vista Explorer 0.1.42 by tR0jAn (v podstate na nic... obsahuje fake IE7 a fake vista explorer ... LINK)