Win Xp sp3
Novsi build uz asi nebude. Pisu ze to je verzia Final teda - konecna.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Pozeral som minule tie tipy&tricky ale to s tym admin kontom som si akosi nevsimol.Vedel som to spravit v ultimate ale tu nemam orig. a nechcel som si davat org. home premium uz len z toho dovodu.
Inac ten Sp3 je len balicek vylepseni a oprav, alebo sa nas microsoft este chysta nejako sikanovat overovanim pravosti xp s tymto sp ?
edit: az teraz som si vsimol ze ta prva polka postu mala byt v teme vista 64bit skusenosti,problemy a ta druha cast patrila sem nechapem ako sa to stalo.
Inac ten Sp3 je len balicek vylepseni a oprav, alebo sa nas microsoft este chysta nejako sikanovat overovanim pravosti xp s tymto sp ?
edit: az teraz som si vsimol ze ta prva polka postu mala byt v teme vista 64bit skusenosti,problemy a ta druha cast patrila sem nechapem ako sa to stalo.
Naposledy upravil/-a skill3r v St 07. Máj, 2008, 09:45, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
nebola este final..preto nebola v aktualizaciach dana...dnes sa mi tam objavila...
henta mala este s dacim nepodstatnym problem...asi jediny rozdiel....no ale teraz uz je final.
Windows XP Service Pack 3 (KB936929)
Date last published: 5/6/2008
Typical download size: 66.9 MB
ta velkost je nejaka mala.nie?
henta mala este s dacim nepodstatnym problem...asi jediny rozdiel....no ale teraz uz je final.
treba si poriadne pozriet tento clanok tam to vysvetluju...on bol final lenze mali problemi s nejakym RMS a nekompatibilitou tak to stiahli, teraz ho znova ponukaju pomocou windows update ale uz s tym ze kto ma na disku produkt RMS tomu sa instalovat nebude.A tieztu sa hovori ze ten sp3 ma tak malo lebo sa instaluje podla toho kolko aktualizacii je uz v pc.Ak by si od vydania sp2 nestiahol ani jednu aktualizaciu urcite by sa ti ponukla instalacia v plnej velkosti.
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
a aky build to ma ked to nainstalujes?zwARO napísal:nebola este final..preto nebola v aktualizaciach dana...dnes sa mi tam objavila...
lebo som pozeral na MS download centre tak pisu ze XP SP3 RC2 refresh je neaktualne lebo XP SP3 has released ale XP SP3 nikde v download centre som nenasiel
...
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
XP SP3 crashes AMD machines
ma niekto podobny problem? mam AMD, tak ma to zaujima...
ma niekto podobny problem? mam AMD, tak ma to zaujima...
Nejake info o final verzii SP3 aj sem:
http://cdr.cz/a/24275
http://cdr.cz/a/24275
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
vyborne...myslim ze to co stahujem od tial je komplet instalacne CD XP SP3 ... dufam ze to je Pro a nie home.
Dik robour. To som mal v plane hladat
EDIT : takze je to len 544 MB SP3 instalacia nechapem ze preco to ma tak vela...
no takze pytam sa : vie niekto kde sa da stiahnut ISO win XP SP3 ENG PRO 32bit?
Dik robour. To som mal v plane hladat
EDIT : takze je to len 544 MB SP3 instalacia nechapem ze preco to ma tak vela...
no takze pytam sa : vie niekto kde sa da stiahnut ISO win XP SP3 ENG PRO 32bit?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
toto ries radsej na inom fore (viD pravidla)zwARO napísal:no takze pytam sa : vie niekto kde sa da stiahnut ISO win XP SP3 ENG PRO 32bit?
vsak si to sp3 mozes integrovat do tvojej instalacky cez nlite.. resp. navod: http://cdr.cz/a/23985