Ovládače pre grafické karty ATi Mobility Radeon
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Ovládače pre grafické karty ATi Mobility Radeon
Fakt zacinam pochybovat o schopnostiach citat . Naco som sem daval ten zoznam aktualne podporovanych grafik mobility modderom, ked ho aj tak vsetci ignorujete.
Gudas diki nice work..
Pridam len ze pri win 7 mozte vynechat body 1 a 2.
Link na stiahnutie utility je neaktualne tak pridavam druhy na opendrivers
http://www.opendrivers.com/freedownload ... nload.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Funguje jak hodinky este raz diki gudas
Pridam len ze pri win 7 mozte vynechat body 1 a 2.
Link na stiahnutie utility je neaktualne tak pridavam druhy na opendrivers
http://www.opendrivers.com/freedownload ... nload.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Funguje jak hodinky este raz diki gudas
Neviete niekto ci je nutne este stale upravovat ovladace -karta ATI Radeon HD530v s 512MB vyhradenej videopamäte .
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920
uz dlhsiu dobu to netreba. myslim ze uz cca rok ked sa tam pridala rada HD5xxx tak to uz neslo modifikovat aj ked to vypisalo ze ovladac bol modifikovany tak v skutocnosti nebol a pri instalaci sa to chovalo ako keby to nenaslo nic. potom ATI/AMD zacalo vydavat ovladace na svojej stranke aj na mobility radeon.Peterka napísal:Neviete niekto ci je nutne este stale upravovat ovladace -karta ATI Radeon HD530v s 512MB vyhradenej videopamäte .
Asus N71Jq (Intel Core i7 720QM 1.6GHz Turbo 2,8Ghz, 2x2GB DDR3 1333MHz, ATI/AMD 5730 1GB DDR3, 2x500GB 5400rpm)
Gudy...si frajer diki moc!
Problém bol s grafou x2300, ani za boha som nemohol najsť ovladač na ňu...proste nikde nič na win7
Až po niekoľkych hodinach prehrabavania webu som sa dostal tu a konečne vykúpenie presne ako píše broslo prve dva body na win7 vynechať ostatok podľa návodu,teda stačilo len najsť catalyst 8.12 pre x2300 a prejsť modderom a konečne to šlape
ešte raz dík
Problém bol s grafou x2300, ani za boha som nemohol najsť ovladač na ňu...proste nikde nič na win7
Až po niekoľkych hodinach prehrabavania webu som sa dostal tu a konečne vykúpenie presne ako píše broslo prve dva body na win7 vynechať ostatok podľa návodu,teda stačilo len najsť catalyst 8.12 pre x2300 a prejsť modderom a konečne to šlape
ešte raz dík
Kto sa chce zapotit ma sancu
Mam Win8 a HD5470. Stiahol som si najnovsie catalysty z amd, ale pod nimi nefunguje regulacia jasu.
Tak som si nahodil original ovladace od Lenova. Zial, tam je tak stary catalyst, ze nema PowerPlay.
Tak som si nasiel catalysty z noveho booku, konkretne G500, kde su ovladace sice novsie, ale catalyst control center stale nema PowerPlay.
Otazka na vas. Neviete to sklbit do kopy alebo najst ovladac, kt. by mal PowerPlay aj regulaciu jasu? Raz mi to vsetko na osmicke fungovalo. A teraz ani za boha to neviem rozbehat.
Btw: nahodit novsie a na to starsie, aby som mal novy ccc a ovladanie jasu nefunguje.
Mam Win8 a HD5470. Stiahol som si najnovsie catalysty z amd, ale pod nimi nefunguje regulacia jasu.
Tak som si nahodil original ovladace od Lenova. Zial, tam je tak stary catalyst, ze nema PowerPlay.
Tak som si nasiel catalysty z noveho booku, konkretne G500, kde su ovladace sice novsie, ale catalyst control center stale nema PowerPlay.
Otazka na vas. Neviete to sklbit do kopy alebo najst ovladac, kt. by mal PowerPlay aj regulaciu jasu? Raz mi to vsetko na osmicke fungovalo. A teraz ani za boha to neviem rozbehat.
Btw: nahodit novsie a na to starsie, aby som mal novy ccc a ovladanie jasu nefunguje.
ak tomu dobre rozumiem moja karta už nie je podporovaná (podpora skončila v roku 2013) tak stále môžem stiahnúť najnovší ovládač?