LANPARTY #4 Malacky [29.2.-2.3.]
Tak ja sa hlasim ako ziadatel o odvoz z BA do MA.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
Odvoz
Ak by ste niekto potrebovali Odvoz co sa tyka Zahoria , dajme tomu este Brezova , Myjava , Senica , Holic , Skalica , Malacky , Bratislava , Stupava atD , ak by ste mi cvakli benzin tak mozem pouzit auto =) , samozrejme aj dediny okolo vratane ...
Normalne ma prekvapujete, ale to je len dobre, ze sa hlasia soferi. :roll:
Ak sa nenahnevate, dopisal som vas do zalozky odvoz. Midletovi a Martanovi odporucam aby cez SS kontaktovali uzivatela
"Ivkopivko12tka" a dohodli si s nim odvoz z BA. Pre Quicka tiez niekoho najdeme. Potom mi to prosim dajte vediet, nech v tom mame jasno.
PS: Dnes som dokoncil poslednu skusku, tak sa idem veselo vrhnut na svoju skrinku..
Ak sa nenahnevate, dopisal som vas do zalozky odvoz. Midletovi a Martanovi odporucam aby cez SS kontaktovali uzivatela
"Ivkopivko12tka" a dohodli si s nim odvoz z BA. Pre Quicka tiez niekoho najdeme. Potom mi to prosim dajte vediet, nech v tom mame jasno.
PS: Dnes som dokoncil poslednu skusku, tak sa idem veselo vrhnut na svoju skrinku..
sentimentálna spomienka - valid cpu
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Re: Odvoz
BREZOVaIvkopivko12tka napísal:Ak by ste niekto potrebovali Odvoz co sa tyka Zahoria , dajme tomu este Brezova , Myjava , Senica , Holic , Skalica , Malacky , Bratislava , Stupava atD , ak by ste mi cvakli benzin tak mozem pouzit auto =) , samozrejme aj dediny okolo vratane ...
Dbajte najma na odvoz, dolezite je aby ste sa nielen hlasili ale aj mali v com prist.
Rada pre zacinajucich businessmanov. Staci prist do banky (idealne TB) a povedat milej tetuske, ze na toto cislo (2617853352/1100) vlozte 200,- s poznamkou vaseho mena/nicku. 8)
Cim viac vas bude 100%-nych tym menej zmetkov nastane.
Rada pre zacinajucich businessmanov. Staci prist do banky (idealne TB) a povedat milej tetuske, ze na toto cislo (2617853352/1100) vlozte 200,- s poznamkou vaseho mena/nicku. 8)
Cim viac vas bude 100%-nych tym menej zmetkov nastane.
Naposledy upravil/-a l0k2 v Št 07. Feb, 2008, 21:40, upravené celkom 1 krát.
To uz chcela aj moja draha, ale zamietol som jej to. Keby videla tolko blaznov pokope (v dobrom) tak by ma mozno aj nechala. Pravdu povediac su tam take dost provizorne podmienky na spanie, takze je to na tebe. :roll:
to scarinko: Quicky by ta podla mna mohol zobrat, napis mu SS, dohodnite sa a pak mi to dajte vediet, nech to pripisem na prvu stranu.
to A2C: Verim ze bude este taka zima ze budeme stastni, ze sme vnutri.A2C napísal:Mimochodom planujete tam aj robit ohnicek lebo ako si minule pamatate tak uz okolo nic na palenie nie je (drevo popadane v lese)
takze buD sekera alebo motorova pila sa musi vziat
Naposledy upravil/-a l0k2 v Pi 08. Feb, 2008, 12:31, upravené celkom 2 krát.