kazdopadne sekanie v STALKER ma absolutne netrapi
mne ide o to video
lebo CPU je pod 20% a aj napriek tomu to seka

Ja viem ze to sem neprati, ale ak myslis ze ked hodim inu pastu na svoju dostu tak to lepsie uchladi chipset, no M2N-E dava ja 50 stupnov, ked mam teraz otvorenu skrinu tak 43.miseno napísal:prave tie teplovodive(alebo skor teplo izolacne) pasty dost vela uzivatelov podcenuje, vymena za MX-2 dokaze zrazit teploty aj o 20C dole, tuto skusenost som mal s chipsetom na AMD690G, kde bola takato zuvacka.
pokial tam mas teplonevodivu srandu od vyrobcu (cest vynimkam, ktore pouziju normalnu pastu) tak cokolvek normalne tam das (normalne neznamena Titan a pod) tak si pomozes, niekedy aj dramaticky ak je chladic dany od vyroby nakrivohurikan69 napísal:Ja viem ze to sem neprati, ale ak myslis ze ked hodim inu pastu na svoju dostu tak to lepsie uchladi chipset, no M2N-E dava ja 50 stupnov, ked mam teraz otvorenu skrinu tak 43.miseno napísal:prave tie teplovodive(alebo skor teplo izolacne) pasty dost vela uzivatelov podcenuje, vymena za MX-2 dokaze zrazit teploty aj o 20C dole, tuto skusenost som mal s chipsetom na AMD690G, kde bola takato zuvacka.
Dakujem a opsravedlnujem za nevhodny prispevok.