Nestabilny procesor pri pretaktovani pls help

Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania...
Muscle
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 25. Máj, 2008, 12:57

Re: Nestabilny procesor pri pretaktovani pls help

Príspevok od používateľa Muscle »

ahaa tak to potom uz neviem....skusal som hodit to na 145 FSB no aj tak nebol stabilny a co sa tyka nasobica ako som uz raz spominal stale mam nasobic na x11 proste ked ho zmenim nic sa nestane neviem preco ale asi mam zamknuty a ono to nejde odomknut a to je skoda :? :cry: :smutny: uz neviem co ine by som s tym spravil...

pomoze kupa nejakeho ineho bartona 2500+ alebo aj viac?...bude stabilny alebo to uz mam nieco s cipsetom?
Používateľov profilový obrázok
Rector
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Rector »

Ja by som to videl skor na dosku.Ale ak mas nejakeho kamosa v okoli s CPU na socket A, tak mozte pomenit a vyskusat. Jedine pomoze asi klasicka a najviac nervy niciaca metoda pokus omyl :) Ono moze byt, ze nieco aj robis zle.Mas nastavene vsetko ako sme ti pisali? Skus si este precitat nejake navody, aby si sa zorientoval trocha viacej...fakt ma uz nic viac nenapada,ak mas vsetko na auto-malo by to slapat.Treba sa s tym pohrat
Deneb @ 3.4 || GA 970-DS3 || 8Gb Kingston 1600 || GA R9 270HD || Crucial BX100 250Gb + WD 500 Gb || Seasonic M12 II 520W || Dell U2412M || Fractal R4
Muscle
Nový používateľ
Nový používateľ

mam vsetko na AUTO moj ujko mi to nastavolal on robi v servise PC a ani on nevedel preco to nejde povedal ze jedine ked tak mi to zadroduje ale ze nevie ci to bude fungovat...tak uz potom asi jedine NEW pc.... :cry: .
dakujem vsetkym za rady :-) :good:
Muscle
Nový používateľ
Nový používateľ

Mam este taku pripomienku k tomu mojmu procaku:
No prisiel som na to ze ked mam moje CPU pustene asi tak 4-5 hodin a potom som pustil PRIME95 bezal 5 hodin a ani raz sa mi nerestartol takze to znamena ze ked mam PC zapnuty dlhsie tak moje CPU je STABILNE!...tomu akouze vazne nechapem viem mi to niekto vysvetlit? :? :?

Návrat na "Procesory"