Ked som si Kupil moju Epoxu tak som bol uuplne napichany aka BOMBOVA doska :o .
Ale to ma uz pekne davno preslo.Kondenzatory mi napucali a vytiekly.Moje PC islo a aj ide ako slimak do kopca.
Po reklamacii sa to stalo cca po 1 roku to iste a masina je nepouzitelna.Pokusil som sa ju reklamovat a po ""2"" mesiacoch vyvolavania do SOFOSu som ju konecne dostal spat a aj to si myslim ze mi dali nejaku este nevyreklamovanu pokazenu s inym problemom aby sa ma zbavily.V stvrtok som si ju namontoval ze dufam uz pojde tak ako ked bola nova ale to tazko.Dal som dnes do USB CF pamatovu kartu v citacke ako prve PC zamrzlo a po restarte nechce nacitat ziaden subor na karte.Po spusteni filmu FILM normalne SEKA.
Preco firma predava dosky aj ked vie ze s nimy ma velke problemy?A tiez za taku sumu?Dosky typu 8RDA+ mali na skalde cca 3 roky a sami vedeli ze su s nimy veeelke problemi preco ich nestiahli?
Kolega tam mal kamosa zamestnanca a ze des.Ze EPOX je ausus.
Ze take problemy s nimy maju ze to nechape.Uz tam ani nepracuje :roll:
Gigabyte a MSI dosky preferujen userom na pracu nakolko su stabilne a da sa na ne spolahnut.Kazivost je velmi mala.
Asus dosky na domacnost a na experimentovanie.Su to kvalitne dosky ktore aj nieco vydrzia.Na tieto dosky som zatial pocul najmenej kritiky a najmenej problemov.
Epox dosky neviem preco maju otvorenych tolko veci v BIOSe ked to nevedia zvladnut a niesu na to stavane.Aj ked ja som moju dosku mal v normalnych nastaveniach a neclockoval som ju.Tuto znacku uz nikdy nebudem podporovat a taktiez aj firmu SOFOS ktora je najviac nenazrata a pyta za veci vela penazi.
Stal sa so mna AntiEpoxak

Ked chcete pridajte sa do klubu
Cize nedoporucujem Epox zakladne dosky.Mozno ine veci maju dobre ale uz ani tomu neverim.