ZoranICS napísal:no ak vezmeme do uvahy kolko vypoctov za sekundu je schopna spravit ta karta (1TFLOP), a kolko informacii je schopny k nej posunut procak tak je to brutalny rozdiel, cize kazdy jeden MHz naviac na CPU pomoze
štandardná HD 4870 má 1,2 TFLOPs/s a to, že tam je aj 20x rozdiel v aritmetickom výkone nie je v tomto ohľade také podstatné
louth napísal:ale ze by prave crysis nevyuzival optimalnejsie procesor?
nie, v Crysis limituje (v 99%) grafická karta, pokiaľ nehráš v 640x480 s min. detailami samozrejme
tak preco mi ide crysi rovnako v 800*600 aj v 1920*1200
dudyno napísal:Vahal som ci zalozit novu temu,ale asi radsej nie,nech su admini v pohode (asi by podtaktovanie na tomto fore znelo dost blbo )
Ide o grafiku HD 4870,ktora ma slusny stock chladic,dostatocne tichy,ale je nenazrana a ma priserne teploty v idle,v burne uz porovnatelne s konkurenciou.
Tak som trochu googloval a zistil,ze karta je v idle zbytocne vysoko taktovana v 2D.
tntckoo napísal:ono aj ja som skusal zmenu rozliseni, a v 800x600 mam 50fps v istej polohe, a v 1280x1024 mam 39fps v tej polohe. cize nieje to rovnake
u jadra je to ale u mna o dost horsie...stabilne je na 785..ked dam na 790 tak mi to po nejakom case furt zmrzne a musim resetovat pocitac...je to veru slabe
louth napísal:u jadra je to ale u mna o dost horsie...stabilne je na 785..ked dam na 790 tak mi to po nejakom case furt zmrzne a musim resetovat pocitac...je to veru slabe
hmm tak to si asi moc nemal stastie na dobry kusom ja mam asusku 4870 a zo stock chladicom mam v pohode 800 na jadre , viac som zatial neskusal...