"Hlucnost" odhlucnenej case
Re: "Hlucnost" odhlucnenej case
[quote="Makro"]Počúvajte dá sa nejak odstrániť to klikanie myši???
Ja pomaly ani za pc nemôžem sedieť lebo mi to strašne vadí.
Trocha OT
Dá sa... Musiš si zohnat sluchatka čo mal Otík vo filme "Vesnicko má strediskova" a s nimi smelo sadaj za PC.
Ja pomaly ani za pc nemôžem sedieť lebo mi to strašne vadí.
Trocha OT
Dá sa... Musiš si zohnat sluchatka čo mal Otík vo filme "Vesnicko má strediskova" a s nimi smelo sadaj za PC.
ma to jednu chybu, čo ked ku mne pridu kamoši s podobnou chorobou? tolko sluchadiel kupovať?shampoo napísal:Trocha OT
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Okt, 2008, 22:12
jemine ale to uz je co za volovina, choroba? ved o ti vadi aj premavka ?hlas ludi? televizor a ine hlasne veci??? hudba a tak? nechapem, si len zaujaty alebo sa na to zameriavas, ser na to chvilu a uvidis ze na to zabudnes
CPU: AMD Phenom II X4 940 Black Edition,CHLADIČ: Xigmatek DK HDT S1283 , MB: Gigabyte MA790X-UD3P, RAM: 4GB (2x 2GB) DDR2 Kingston 667Mhz , HDD: 200GB Samsung + 500GB Hitachi , GPU: Gigabyte geforce gtx260 OC, DVD RW: Samsung writemaster , MONITOR: 22´ASUS LCD , CASE: Cooler Master stacker 830 nvidia edition , ZDROJ: ARCTIC Cooling Fusion 550W
Ja by som najradšej žil v totálne tichom prostredí.Asi si odzvučním dom.Jediné čo mi nevadí je hudba a tv.Ale to je asi tak všetko.
Ale asi to už je
Ale asi to už je
nie mne ten hluk naozaj vadi, ked som pri pc tak ma to znervoznuje. a nemam pokoja kym nemam tichšie pc. ale najviac mi vadi ked ma nejake pc zle ložiska na fanoch. ked to tak neprijemne ,,pišti a vybruje,,...stano napísal:jemine ale to uz je co za volovina, choroba? ved o ti vadi aj premavka ?hlas ludi? televizor a ine hlasne veci??? hudba a tak? nechapem, si len zaujaty alebo sa na to zameriavas, ser na to chvilu a uvidis ze na to zabudnes
zvuk ulice to mi neroby žiadny problem. normalne si pustim telku na plny zvuk, ale ked je hlučne pc....
ono az tak pri beznom pouzivani alebo hrani nevadi ten hluk nevadi. ak to samozrejme nieje nejaka "turbina". takze mna to klikanie netrapi az tak. hlavne ak idem spat a nechavam nieco tahat. alebo dat pc do inej izby a sebe nechat len nejaky dotykovy panel..
http://cgi.ebay.com/5-Wires-Touch-Panel ... 7C294%3A50 (neviem ako tu linku schovat)
co sa tyka tej mysli, tak jedine vymenit mikrospinace. popripade ak mas sikovnejsie ruky tak ho rozobrat a ten pliesok v ms niecim "podlozit" alebo ho nejak olepit nejakou hrubsou tkaninou. alebo celu mys niecim vyplnit. ale to su len take napady z hlavy, nikdy som to neriesil...
http://cgi.ebay.com/5-Wires-Touch-Panel ... 7C294%3A50 (neviem ako tu linku schovat)
co sa tyka tej mysli, tak jedine vymenit mikrospinace. popripade ak mas sikovnejsie ruky tak ho rozobrat a ten pliesok v ms niecim "podlozit" alebo ho nejak olepit nejakou hrubsou tkaninou. alebo celu mys niecim vyplnit. ale to su len take napady z hlavy, nikdy som to neriesil...
Spoiler: ukázať
Tak ja to rozoberem a pozrem na to čo sa s tým bude dať.
- maho92
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Okt, 2008, 15:39
zaujimalo by ma ze ci ste neco vyriesili s tou mysou aj ja by som take neco potreboval a keby sa dalo aj na klavesku
CPU: Intel core2duo E5200 2,5Ghz@3,0Ghz default V + ArtcticCooler 7pro MB: Asrock 4core1600twinsP35 RAM: 2x kingston DDR2 GRAF: ATI Sapphire 3850 512mb, 256bit pci-e GDDR3 HDD: Samsung 320 GB sata2 + WD 120 GB IDE DVD-RW: Optiarc FANS: 2x Airen 92mm LCD: ACER P223w 22" TV: Leadtek 1800H
Kup si tichu klavesnicu,zbytocne rozoberat.
Napriklad Logitech ultrax
ludia ja mam klavesnicu taku ze ked na nu iba polozim prst ece ani nekliknem je ju ocut a pc mi huci jak vysavac a to nehovorim o tom ked tam dam cd a mysku je tez dost ocut aj ked mam novu ale robim si zalusk na razer lachesis
CPU: Intel Core i7 4790K 4 GHz @ 4,3 GHz CPU Chladič: Noctua Nh-D15 MB: MSI Z97 Gaming 7 RAM: Crucial Ballistix 1600MHz 16 GB SSD: SAMSUNG SSD 840 PRO 256 GB GPU: Gainward GeForce® GTX 1080 Phoenix "GLH" PSU: Corsair RM 750 CASE: Fractal Define R4 Black Pearl Monitor: DELL U2417H SPEAKERS: Fostex PM0.4d
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
jj mam tu klavesnicu a max spokojnost...doma mam obycajnu klavesnicu,ale ked vecer pisem tak to strasne pocut...tu logitech mam na intraku a paradicka to je..najme ked clovek vie prstoklad vtedy tie udery na klavesnicu su dost hlucne,ale tato klavesnica to vyriesila aspon u mnaFilipkoNR napísal:Kup si tichu klavesnicu,zbytocne rozoberat.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
V mojom PC som mal dva Glacialtechy s guličkovými ložiskami, časom začal jeden hučať, neustále pokusy o jeho opätovné utíšenie boli neúspešné, pri jednom pokuse som ho prepóloval a išiel do kremíkového neba, narýchlo som kúpil AC. Taktiež akože nič moc ventilátor, stále ma sralo že tie ventilátory počuť... zobral som PC na intrák a zrazu... PC nepočuť prehlučí ho chladnička na chodbe, a to aj cez zatvorené dvere, je na nej pokazený termostat takže ide vkuse aj keby nešla tak by som skôr počul PC z vedľajšej izby našej bunky...