Ja pomaly ani za pc nemôžem sedieť lebo mi to strašne vadí.
Trocha OT

Dá sa... Musiš si zohnat sluchatka čo mal Otík vo filme "Vesnicko má strediskova" a s nimi smelo sadaj za PC.

ma to jednu chybu, čo ked ku mne pridu kamoši s podobnou chorobou? tolko sluchadiel kupovať?shampoo napísal:Trocha OT
Dá sa... Musiš si zohnat sluchatka čo mal Otík vo filme "Vesnicko má strediskova" a s nimi smelo sadaj za PC.
nie mne ten hluk naozaj vadi, ked som pri pc tak ma to znervoznuje. a nemam pokoja kym nemam tichšie pc. ale najviac mi vadi ked ma nejake pc zle ložiska na fanoch. ked to tak neprijemne ,,pišti a vybruje,,...stano napísal:jemine ale to uz je co za volovina, choroba? ved o ti vadi aj premavka ?hlas ludi? televizor a ine hlasne veci??? hudba a tak? nechapem, si len zaujaty alebo sa na to zameriavas, ser na to chvilu a uvidis ze na to zabudnes
jj mam tu klavesnicu a max spokojnost...doma mam obycajnu klavesnicu,ale ked vecer pisem tak to strasne pocut...tu logitech mam na intraku a paradicka to je..najme ked clovek vie prstoklad vtedy tie udery na klavesnicu su dost hlucne,ale tato klavesnica to vyriesila aspon u mnaFilipkoNR napísal:Kup si tichu klavesnicu,zbytocne rozoberat.
Napriklad Logitech ultrax