REPRO-pomoc
Re: REPRO-pomoc
no ale on si to spravil ako on chcel je najjednoduchsie daciju robotu znevazit a ohundrat..
ja dávam konštruktívne rady Ak ich nechceš brať ty alebo shiro alebo ktokoľvek je mi to jedno, možno sa nájde niekto kto ma počúvne a nebude robiť zbytočnú robotu. Tiež som začínal s bedničkami v ktorých bolo mnoho reproduktorov ktoré k sebe nepasovali tak ako v tomto prípade.
Ak sa tomu nerozumieš tak radšej mlč. Nič nie je nikdy tak dobré aby to nešlo vylepšiť a ja MaRtQoO-ovi neradím zle, snažím sa mu pomôcť.
Ak sa tomu nerozumieš tak radšej mlč. Nič nie je nikdy tak dobré aby to nešlo vylepšiť a ja MaRtQoO-ovi neradím zle, snažím sa mu pomôcť.
Spoiler: ukázať
TomKocuR napísal:ja dávam konštruktívne rady Ak ich nechceš brať ty alebo shiro alebo ktokoľvek je mi to jedno, možno sa nájde niekto kto ma počúvne a nebude robiť zbytočnú robotu. Tiež som začínal s bedničkami v ktorých bolo mnoho reproduktorov ktoré k sebe nepasovali tak ako v tomto prípade.
Je to pravda že som začiatočník. Je pravda že so msi to spravil ako som "mohol", vedel. TomKocuR: okej, keď sa tom tak rozumieš môžeš dávať rozumy ale prosím nie že to je hnusné atď. Okej, díky aj ked je to najhnusnejšie na svete NOaČO. Ano tak prosím už nekritizujFEAR napísal:no ale on si to spravil ako on chcel je najjednoduchsie daciju robotu znevazit a ohundrat..
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.