REPRO-pomoc
Re: REPRO-pomoc
no ale on si to spravil ako on chcel
je najjednoduchsie daciju robotu znevazit a ohundrat..

ja dávam konštruktívne rady
Ak ich nechceš brať ty alebo shiro alebo ktokoľvek je mi to jedno, možno sa nájde niekto kto ma počúvne a nebude robiť zbytočnú robotu. Tiež som začínal s bedničkami v ktorých bolo mnoho reproduktorov ktoré k sebe nepasovali tak ako v tomto prípade.
Ak sa tomu nerozumieš tak radšej mlč. Nič nie je nikdy tak dobré aby to nešlo vylepšiť a ja MaRtQoO-ovi neradím zle, snažím sa mu pomôcť.

Ak sa tomu nerozumieš tak radšej mlč. Nič nie je nikdy tak dobré aby to nešlo vylepšiť a ja MaRtQoO-ovi neradím zle, snažím sa mu pomôcť.
Spoiler: ukázať
TomKocuR napísal:ja dávam konštruktívne radyAk ich nechceš brať ty alebo shiro alebo ktokoľvek je mi to jedno, možno sa nájde niekto kto ma počúvne a nebude robiť zbytočnú robotu. Tiež som začínal s bedničkami v ktorých bolo mnoho reproduktorov ktoré k sebe nepasovali tak ako v tomto prípade.
Je to pravda že som začiatočník. Je pravda že so msi to spravil ako som "mohol", vedel. TomKocuR: okej, keď sa tom tak rozumieš môžeš dávať rozumy ale prosím nie že to je hnusné atď.FEAR napísal:no ale on si to spravil ako on chcelje najjednoduchsie daciju robotu znevazit a ohundrat..

. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.