A ten bios modovat ani netreba. Je to funkcne az na nazov cpu, detail.
Netrap sa s tym, sprav mi len jednu fotku v lepsom rozliseni ako som nasiel na nete. Snaz sa kolmo zhora, aby na nej bola hlavne ta cast v cervenom ramiku. Ak mimo ten ramik este polozis pravitko, aby som poznal mierku, tak to bude dokonale a viem to podla tej fotky spravit. Nic viac mi netreba. Nemusi to byt makro, podstatne je aby to bol kolmy pohlad koli okolitym suciastkam.G4bormen napísal:...viem že kým to nejako rozumne odmeram zaberem kopu času a keď to postnem a ty to uvidíš tak mi napíšeš že som nameral iné veci ako som mal ...
Sorry, nestiham... Z tych fotiek MoBo a tych papierikov s rozmermi som spravil nakres tych heatsinkov. V takom tvare ako si to vystrihol, by sa to robilo dost zle a niektore rozmery a hlavne uhly su neidentifikovatelne...AmOK napísal:Ked tam budes mat chladice, ...
Pozri este Advanced/CPU configuration/Alternate VID. Nic nenastavuj, zaujima ma ake hodnoty ti to ponukne, nastavovat budeme neskor.
ale malo by sa dat, zalezi jak (teda cim) to tam nalepis. casto sa taketo veci daju dat dole fenom... alebo dokonca aj len tak odlepitAmOK napísal:...Potom napis, aku maximalnu vysku to moze mat, aby to nekolidovalo s chladicom procaku, lebo ked to prilepis, tak uz sa to nebude dat nijako odrezat!