A ako pises, odlisit sa neicim inym (kedze cenou sa velmi neda, kazdy ponuka to iste za to iste) je dnes gro prezitia mensieho biznisu...
Pozor, tu dochádza k nie úplnému pochopeniu, vieš prečo ? Lebo sa tu rozpráva trošku všeobecne a to je problém - je úplne v poriadku, že ľudia chcú ísť do čo najlacnejšieho ale tu ja hovorím a bojujem za to, že nebudú sa predávať smažky od značiek ako whitenergy a iné značky - pri zdrojoch by si sa čudoval, že je to aj 10 značiek - radšej nech si tí ľudia už keď nekvalitu a humus kúpia radšej (pri zdroji) napríklad Corsair VSdendroid napísal:Ja s nim plne suhlasim, dovolim si tvrdit, ze vacsina beznych zakaznikov absolutne netusi, co je a co nie je kvalitny zdroj. Pridu do eshopu, vyberu si podla wattov to najlacnejsie a je to. A sem sa radia aj ludia, co maju s PC celkom skusenosti, poznam viac takych. Co teda dosiahnes tym, ze to vyhodis z eshopu ? Okrem toho, ze clovek potom pojde do ineho, kde si kupi to, co chce ? To co pises ma zmysel vtedy, ked si budujes eshop od zaciatku pre skusenych ludi, co sa vyznaju, ako bolo pisane vyssie. A nie, ze zo dna na den vyhodim produkty, lebo ich povazujem za shit. Skuseny clovek nehodnoti eshop podla produktov, viem co kupujem a kupim to tam, kde to je najlacnejsie. Niekedy mam fakt pocit, ze mas trocha prehnane sebavedomie. Sa tvaris, ako keby si mal za sebou 15 rokov skusenosti a rozbehnuty biznis. Hlavne, ze si mu tam robil za 200 eur.
Jednoduska napísal:To dobre pozeram ze obhajujete skrachovanu firmu co odrbavala zakaznikov?
dendroid napísal:Jednoduska napísal:To dobre pozeram ze obhajujete skrachovanu firmu co odrbavala zakaznikov?
Pozeras velmi ale velmi zle. Kde si sa docital, ze nieco obhajujem ? Vyjadroval som sa k cisteniu ponuky od shitnych vyrobcov vseobecne a plati to aj pre ine obchody.
Gainward nie je mýtus starých časov ako kvalita ASrock dosiek; pár smutných príspevkov na overclock.net ako smutne "problémovali" ich gainwardy, nedajbože si pozrieť jedného chalana, čo robí noise testy kariet, kde to je teda riadne vznášadlo - plombovanie je len bonus a čerešnička na tortedendroid napísal:Loleq, nie, doslo k uplnemu porozumeniu. Vysvetlujes mi to, ako keby som sa tomu venoval 2 tyzdne, pritom sa tym zaoberam uz 10 rokov. Pri zdrojoch sa nicomu necudujem, viem velmi dobre, ktore znacky su na prd a vedel som to skor ako ty. Takze nerozumiem, naco mi posielas nejake pckonfigy. Pointa bola v tom, ci je mazanie shitnycg produktov z eshopu rozumny krok, alebo nie.
Co sa tyka skriniek, tak to tiez nie je celkom pravda. Najdu sa ludia, ktori potrebuju low end zostavu s integrovanou grafikou a tym kludne postaci lacna skrinka, pretoze to bez problemov vyvetra ventilator v zdroji. A nemenia tam komponenty pravidelne, ba povedal by som vobec, takze ani s montazou nie je problem.
A ako si sa dopracoval k tomu, ze su Gainward grafiky nekvalitne, to fakt nechapem. Mne to pride ako mytus, ktory sa siri roky a nie je opodstatneny. Nesledoval som to sice posledny rok, dva, ale naposledy, co som videl statistiky reklamovanosti, boli na tom dokonca najlepsie zo vsetkych vyrobcov http://www.hardware.fr/articles/893-1/t ... nts-8.html
14eur, vibracie, hluk, vaha, nic viac, a ver tomu, ze nic ztoho nieje padny dovod pre vela ludi aby tych 14eur pridaličo je pre teba lacná skrinka ? papier za 12€ ? zase ako som písal to nie je nič ako nevedomosť a je to veľmi jednoduché, kedže ľudia pochopia aj celkom rýchlo, aký je rozdiel medzi papierom za 12€ a poctivým low-endom za 26€
Veď tú skrinku vopchajú niekde pod stôl a jediný kontakt, ktorý s ňou budú mať bude zapnutie pc a vloženie USBćka. Im je to u prdele, že budú mať vzdušnejší interiér alebo lepší ventilátorik. Kým sa im to nebude vypínať z prehriatia(čo je vysoko nepravdepodobné v reálnych podmienkach), tak nemajú čo riešiť a tešia sa, že im na tom ide fejsbuk, tv narkoza alebo tv hnoj a neriešia nejaké teploty či sú 40stupňov alebo 70 a už vôbec nebudú robiť nejaké upgrady. Áno, nájdu sa aj takí, čo si nechajú poradiť a pochopia, že sa im oplatí napr. investovať do lepšieho zdroja a pod. Ale tu je ďalší problém. Kto im poradí? Veď neraz som bol svedkom v obchodoch, že predavač by predal aj vlastnú matku. Každopádne tiež mi žlč vrie, keď vidím tie "super kvalitné" kúsky hardvéru. Ale pokiaľ je po nich dopyt, tak nevidím dôvod ich vyraďovať z ponuky. Inak táto debata toho už veľa s Qcomp-om nemá veľa spoločné, tak by som to navrhoval presunúť inde.kvalitnejšia konštrukcia, ventilátorik v balení, vzdušný interiér, lepšie teploty, kompatibilita
ja som ten najvyšší a najlepší, majster svetla na mliečnej dráhedendroid napísal:Pri zdrojoch sa nicomu necudujem, viem velmi dobre, ktore znacky su na prd a vedel som to skor ako ty.
Ano, takto sa tu vsade prezentujes v kazdej teme, ku vsetkemu sa vies vyjadrit a vsetko vies najlepsie, kazdeho skritizujes. Stevo z qcompu je uplny nimand, ty si majster sveta, vymazes produkty z ponuky a hned zachranis uz skrachovany obchodloleqboleq napísal:ja som ten najvyšší a najlepší, majster svetla na mliečnej dráhedendroid napísal:Pri zdrojoch sa nicomu necudujem, viem velmi dobre, ktore znacky su na prd a vedel som to skor ako ty.