Ohnute Piny na CPU
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Re: Ohnute Piny na CPU
mne sa stalo pred dvomi ďnami presne toto isté, bol som u kamaráta mu spraviť PC a keď som dával dole chladič z CPU tak sa s chladičom vitiahol aj CPU bez idistenia tej istiacej páčky na AM2, na CPU sa zohlo pár pinov ale tie som narovnal šrobovákom, ale stalo sa mi pritom ešte horšia vec pri dávaní CPU do MB mi CPU spadlo na zem a niektoré piny sa úplne ohly, ale všetko som napravil a všetko ide tak jak má ...
Working on
- Mr.Fontaine
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 10. Nov, 2009, 18:36
Za dosť môže teplovodivá pasta. Niektoré hnusné mazivá pôsobia ako sekudové lepidlo a potom keď ideš dať dole chladič, trochu viac potiahneš a zúbok je vonku
PS. Podobný prípad som pri Inteli zatiaľ neregistroval, zrejme výhoda socketu...
PS. Podobný prípad som pri Inteli zatiaľ neregistroval, zrejme výhoda socketu...
CPU:Intel C2D E4300 1,8@2,71 GHz, Doska: Gigabyte G33 S2l, RAM: A-Data Vitesta 2x1Gb 800Mhz, VGA: Sapphire Radeon HD 5750 Vapor-X 1Gb, PSU: Seasonic rev. f3 400W, HDD: WD 250Gb
no ja teda ano.. na 478 s boxom takmer kazdy dlhsie pouzivany procak.. a aj 775tky casto s boxom ostali prilepeneMr.Fontaine napísal:Za dosť môže teplovodivá pasta. Niektoré hnusné mazivá pôsobia ako sekudové lepidlo a potom keď ideš dať dole chladič, trochu viac potiahneš a zúbok je vonku
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
to avixe: on asi myslel to že pri tom sundávaní chladiča keď je prilepený sa ti pri intely nevitiahne cely procak a niekedy mozes urvať aj pin ...
Working on
aha...