HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: HTC Desire HD alebo HTC HD7
A sú tam aj nejaké grafické pecky?
Ako napr. na iPhone - Modern Combat, NFS: Shift, spomínaný Epic Citadel, atď.
Ako napr. na iPhone - Modern Combat, NFS: Shift, spomínaný Epic Citadel, atď.
- Sphyn0x
- Používateľ
Angry Birds nie je grafická pecka. To je "len" pecka.
no dobre tak sa treba hrat hlavne graficke pecky
leaving...
leaving...
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
Tak som to nemyslel. Ja chcem len vidieť, čo Android dokáže.
Angry Birds je perfektná hra, o tom niet pochýb, ale chcem vidieť hry na vyššej grafickej úrovni.
Angry Birds je perfektná hra, o tom niet pochýb, ale chcem vidieť hry na vyššej grafickej úrovni.
hry to zvlada relativne dobre, samozrejme to ale hlavne zavisi od sily hw.. urcite ale necakaj taku plynulost a kompabilitu ako pri iphone, takisto ako aj mnozstvo kvalitnych apps - teraz hlavne myslim spracovanie - kedze to testuju na par modeloch pre vela fonov.... hovorim vsetko o free aplikaciach, pretoze z platenymi nemam skusenost..
3D hry som moc nevyhladaval, ale je ich zatial dost malo.. najznamejsia je ted myslim Racing Thunder, ale moc som si nezahral kedze fps nebolo velke... z 2D je asi naj hra na android Replica Island co sa tyka obsahu aj spracovania..
3D hry som moc nevyhladaval, ale je ich zatial dost malo.. najznamejsia je ted myslim Racing Thunder, ale moc som si nezahral kedze fps nebolo velke... z 2D je asi naj hra na android Replica Island co sa tyka obsahu aj spracovania..
- Sphyn0x
- Používateľ
No..čo na to povedať.. Vôbec mi nesedia tieto Android hry. Jedine ak tak Angry Birds.
Ale aj tak sa už ani moc na phone nehrávam, skôr net po nociach
A ešte keď je podpora Flash, tak si v noci pozriem aj JOJku alebo Markízu. Pôjde to, nie?
Btw, ty máš čo za phone?
Ale aj tak sa už ani moc na phone nehrávam, skôr net po nociach
A ešte keď je podpora Flash, tak si v noci pozriem aj JOJku alebo Markízu. Pôjde to, nie?
Btw, ty máš čo za phone?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Joj funguje bez problémov, markíza nejde, lebo potrebuje WMP11.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Sphyn0x
- Používateľ
No, aspoň to.
Superhry.cz a ostatné stránky - idú hrať hry, nie?
Superhry.cz a ostatné stránky - idú hrať hry, nie?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Skusil som konkregate.com, bez problemov. Samozrejme ak nejaka hra vyzaduje klavesnicu, tak moze byt problem .
ako ono je aj bohuzial pravda to ze vela z tych malo dobrych apps byvaju kopiou tych z iphonu.. ako napr. tie Angry Birds
jn ja mam tiez uz iba par hier bud na cakanie atd..
flash nefunguje 100%, stalo sa mi kopu krat ze sa video nezobrazilo... prip. spadol browser, niekedy aj sekol system....
Flash radsej nebudem komentovat, mam ho vypnuty, ale o tom nechcem zacinat flame..
mam HTC Legend, velmi kvalitna konstrukcia, dost odolny..
jn ja mam tiez uz iba par hier bud na cakanie atd..
flash nefunguje 100%, stalo sa mi kopu krat ze sa video nezobrazilo... prip. spadol browser, niekedy aj sekol system....
Flash radsej nebudem komentovat, mam ho vypnuty, ale o tom nechcem zacinat flame..
mam HTC Legend, velmi kvalitna konstrukcia, dost odolny..
- Sphyn0x
- Používateľ
@ faugusztin
Mohol by si prosím natočiť HD video a potom ho sem postnúť? Chcem vedieť, ako to natáča.
A ešte niečo:
Sú dve verzie displayov u Desire HD? Aké?
Mohol by si prosím natočiť HD video a potom ho sem postnúť? Chcem vedieť, ako to natáča.
A ešte niečo:
Sú dve verzie displayov u Desire HD? Aké?
-
- Moderátor
Nie su. To, co mas zobrazene vyzera skor na rozne urovne podsvietenia.
Video najdes napriklad v recenzii na Engadget, ber ale do uvahy svetelne podmienky :
http://www.engadget.com/2010/10/27/htc- ... hd-review/
Edit: Na prve nabitie Desire HD zvladlo 20 hodin behu pri sumarne zhruba 7 hodinach vyuzivania, so zapnutym WiFi, s live pozadim, widgetmi, zapnutou synchronizaciou voci Google a Facebooku.
Video najdes napriklad v recenzii na Engadget, ber ale do uvahy svetelne podmienky :
http://www.engadget.com/2010/10/27/htc- ... hd-review/
Edit: Na prve nabitie Desire HD zvladlo 20 hodin behu pri sumarne zhruba 7 hodinach vyuzivania, so zapnutym WiFi, s live pozadim, widgetmi, zapnutou synchronizaciou voci Google a Facebooku.
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
to je celkom slusne na prve nabitie by som povedal, moj klasicky desire zvladne max 2.5 dna pri miernom pouzivani,bez wifi, sync off,mobilna siet off,podsvietenie 50% tmave pozadie - no live,ziadny task killer,
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
-
- Moderátor
A celkom rychlo to nabija, zhruba 8% za 10 minut, teda za cca 2 hodiny bude nabity uplne.