Podporte hromadnú cyklistickú pripomienku
Re: Podporte hromadnú cyklistickú pripomienku
si das reflexny pasik na lavu ruku a lavu nohu a neexistuje aby ta niekto nevidel!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Ja nosím jeden reflexný pásik vzadu na sedlovke, zadné červené svetielko také šikovné upína sa gumičkou, to isté v predu. Ale v noci veľmi nechodím.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
hlavne, ked prichadzas na krizovatku a od praveho boku ide autoBroslowski napísal:si das reflexny pasik na lavu ruku a lavu nohu a neexistuje aby ta niekto nevidel!
Fantastické vlákno...killswitch napísal:hlavne, ked prichadzas na krizovatku a od praveho boku ide autoBroslowski napísal:si das reflexny pasik na lavu ruku a lavu nohu a neexistuje aby ta niekto nevidel!
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
cez den si viditelny, cez noc mas mat aj tak blikacku! Myslel som to tak ze ak ides v noci, automobil musi svietit. Cim viac ta osvetluje tym viac ta vidi. Inak suhlas s GABOM
neviem co riesite ... neosvetleny cyklista za znizenej viditelnosti nema co robit na vozovke ... maximalne sa hrat/tvarit na chodca -> tzn reflexne prvky ako chodec, a ak niecim co tlaci (napr. bajk) zasahuje do vozovky, tak to ma mat na sebe reflexne prvky a/alebo patricne osvetlenie
to ze si vela cyklistov mysli, ze vsak ja nepotrebujem vidiet ... a potom uvidi jamu na pol metra, spravi uhybny manever ... a pojde zanho sediet ten kamionista, co mal predvidat, ze kdesi na ceste siel cyklista (neosvetleny) holt ... blbe ... pojde sediet sofer, a cyklista pojde prdiet do hliny
uznavam, ze este mame v tom nasom bazmekystane hodne daleko od severskych krajin, kde sa cyklistu obieha cez druhy pruh ... a ked ide auto v protismere ... tak za vami to vozitko ide tak dlho, az sa uvolni ... a malo by to tak fungovat aj u nas ... nuz ale ... ked soferi obiehaju auta v neprehladnych zakrutach a ohrozuju vozidla (vseobecne), tak preco by sa zrazu mali uctivo chovat k cyklistom?
treba celkovo zmenit zmyslanie soferov, a potom aj cyklisti sa budu mat lepsie
to ze si vela cyklistov mysli, ze vsak ja nepotrebujem vidiet ... a potom uvidi jamu na pol metra, spravi uhybny manever ... a pojde zanho sediet ten kamionista, co mal predvidat, ze kdesi na ceste siel cyklista (neosvetleny) holt ... blbe ... pojde sediet sofer, a cyklista pojde prdiet do hliny
uznavam, ze este mame v tom nasom bazmekystane hodne daleko od severskych krajin, kde sa cyklistu obieha cez druhy pruh ... a ked ide auto v protismere ... tak za vami to vozitko ide tak dlho, az sa uvolni ... a malo by to tak fungovat aj u nas ... nuz ale ... ked soferi obiehaju auta v neprehladnych zakrutach a ohrozuju vozidla (vseobecne), tak preco by sa zrazu mali uctivo chovat k cyklistom?
treba celkovo zmenit zmyslanie soferov, a potom aj cyklisti sa budu mat lepsie
lava, prava, lava, prava ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
trochu OT..mam z tejto temy chaos..minule ju napisal rottenkiwi..a dnes je autor niekto iny..to by sa dalo vysvetlit tym ze si rotten zmenil meno..ale to je vylucene,pretoze rotten v teme ma prispevky
vysvetli mi to niekto len tak so srandy ? :
(alebo je mozne ze ju rotten nenapisal ) no nic prave som vstal,sry
vysvetli mi to niekto len tak so srandy ? :
(alebo je mozne ze ju rotten nenapisal ) no nic prave som vstal,sry
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Št 31. Mar, 2011, 09:59, upravené celkom 1 krát.
uz aj tebe preskocilo z toho threadu ?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Rottenkiwi ju nenapísal, len sa kvôli nemu prvýkrát uzavrela.
Môj názor je taký, že keď už cyklista večer na ceste, tak dobre osvetlený a nemá sa čo stať. Ja som nosieval červenú blikačku vzadu + na prilbe pripevnenú blikajúcu červenú led-ku. Vpredu led lampu, aby bolo vidieť aj mňa a aby som aj ja dobre videl. Aj tak si myslím, že cyklista patrí do lesa, nie na cestu.
Môj názor je taký, že keď už cyklista večer na ceste, tak dobre osvetlený a nemá sa čo stať. Ja som nosieval červenú blikačku vzadu + na prilbe pripevnenú blikajúcu červenú led-ku. Vpredu led lampu, aby bolo vidieť aj mňa a aby som aj ja dobre videl. Aj tak si myslím, že cyklista patrí do lesa, nie na cestu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...zvazte niektore svoje radikalne nazory, ak to takto pojde s ropou dalej, ani sa nenazdame a na bicykloch skonci vacsina z nas
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
povedal by som, že skôr naopakWizik napísal:cyklista patrí do lesa, nie na cestu.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
to mozes zabit tvrdenim ze X3,X5 a ine hovada auta nepatria na cestu ale do lesa...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
S takýmto zmýšľaním si kúpim tank a poviem uhýbajte sa mi, nechodte po ceste, ste zranitelnejší ako ja, nemáte tu čo robiť (autá).
Dnes ma tkamer aj s priatelkou zrazila jedna pani cyklistka na chodniku v zakrute... cize este raz sa pytam , preco a naco? Ako je mi jasne, nehadzat do jedneho vreca, ale ja nemam skusenost s disciplinovanym cyklistom este ziadnu !
Skôr sa spýtaj, prečo nešla po ceste, ak ste boli v meste...Broslowski napísal:Dnes ma tkamer aj s priatelkou zrazila jedna pani cyklistka na chodniku v zakrute... cize este raz sa pytam , preco a naco? Ako je mi jasne, nehadzat do jedneho vreca, ale ja nemam skusenost s disciplinovanym cyklistom este ziadnu !
Cyklisti v meste sú moc ok, tam by mali byť páni chodci a všetci okrem áut, pretože u nás máme plno expertov, čo sa autom odvezú do obchodu, čo majú pod nosom, lebo šak igelitka je ťažká... bavíme sa v rámci mesta, u nás má plno ľudí akúsi potrebu sa autom doslova dr*ať úplne všade, aj keď tým neušetria čas, ani peniaze
Cyklisti mimo mesta, ak tam nemajú špešl cestu, alebo chodník, sú čistá zloba... experti v aliancii riešia nejaký problém, ale nie jeho príčinu... radšej keby vymysleli, jak postaviť cyklocesty a nie špekulovali, jak sa legálne nad*bať vedľa kamiónov a SUV 4x4 pyco borcov
Me like Pentium