Zdravim vsetkych.
Prejdem rovno k veci :
"
čo sa užívateľ chystá s doskou urobiť, t.j. ako dosku otestuje" : Moj napad spociva v absolutnom podtaktovani procesora t.j. najst najnizsi mozny takt procesora ,pri ktorom dokaze este nabehnut system. Pripadne pokusit sa o prevadzku takto podtaktovaneho procesora len s box chladicom bez zapojeneho ventilatora a ak by to teploty dovolili ,tak aj bez akehokolvek chladenia. Ak by sa mi to podarilo tak by som najprv otestoval procesor beznymi testamy na default frekvencii a potom na mnou znizenej frekvencii. Tento napad som dostal ked som videl napis na doske Military class II. Ak su na doske osadene komponenty vojenskej kvality tak by sa malo preverit nielen ako dokazu pracovat vo vysoko pretaktovanom stave ale aj v absolutne nudzovom teda v stave, ktory chcem docielit ja. Aky to ma vyznam ? Napr. cisto hypoteticky keby mali vojaci pocitac zalozeny na tejto MSI doske a mali by obmedzene dodavky elektriny alebo by pracovali dakde na prasnej pusti a nemohli by pouzivat chladic s ventilatorom ci by ich tato doska nesklamala.

Je to uz pritiahnute za vlasy ale to bol len priklad.
Samozrejme zakladne veci ako unboxing , layout , instalacia komponentov, by boli dostatocne zdokumentovane fotkamy popripade videom. V pripade, ze by som vyhral a doska mi zostala tak by som k nej dokupil vykonne komponenty a otestoval ju aj tradicnym sposobom a vysledky uverejnil tu na fore. Ale kedze momentalne este nedisponujem dostatkom financii tak sutazne by som urobil iba to co je napisane vyzsie.
"
prečo by mal dosku dostať práve on" : Na toto je tazke odpovedat. Veci ako , ze nic som nikdy este nevyhral alebo takto vykonne komponenty si nemozem dovoilt kupit asi neobstoja i ked su pravda. Myslim, ze moj napad je originalny a to je ten dovod preco by som mal dosku dostat prave ja.
"
čo sa vám na doske páči, prípadne, ktoré technológie by ste si chceli vyskúšať na vlastnej koži" : Velmi sa mi paci farebna shcema dosky i tvar chladicov, viem si ju predstavit v skrinke s plexi bocnicou. Z technologii si chcem vyskusat hlavne to Military class II ako som uz vyssie spominal. OC Genie II je taktiez velmi zaujimava technologia, ktorá ma zaujala uz v prvej verzii, rad by som vyskusal jej prinos oproti manulanemu OC. Samozrejme novy UEFI bios je velke lakadlo ako pre kazdeho IT nadsenca.
"
popíšte nám svoje skúsenosti s testovaním hardvéru" : S testovanim nemam velke skusenost i ked sa okolo pocitacov pohybujem dost casto, ked niekto potrebuje tak mu navrhnem aky HW by si mal vybrat za co najlepsiu cenu alebo celej rodine pomaham s instalovanim a vsetkymi problemami okolo PC.
Dufam ze nebude nikomu vadit ako moc som sa rozpisal. Dakujem za moznost zapojit sa do sutaze a ostatnym drzim palce.
Majte sa.