A ak teda budú tie fany (všetkých 9) napájané z toho jedného molex-u, tak to je ok, zdroj predsa nebude mať problém s dodaním 20W výkonu do jedného molex-u

ale doska nedokaze regulovat od nuly, len v rozmedi od 30 do 100 percent alebo tak nejakpipo137 napísal:A čo takto regulovať doskou z niektorého konektoru, teda v Speedfane si spravíš krivku ako potrebuješ
ale ktory z nich dokaze regulovat v rozmedzi 0 - 100 percent a ktory bude vediet regulovat podla udajov poskytovanych OS? Idealne by bolo, keby si regulator bral informacie o teplote grafiky z konektora pre ventilator na grafike ale netusim ci sa to daMirdis napísal:Potrebujes regulator nieco ako Aqua Computer, T-balancer alebo Koolance.
To praveze chcem zistit, ake fany a co vsetko ostatne potrebujem aby som mohol mat z mo-ry3 semipasiv. Momentalne tam mam tieto:pipo137 napísal:A stále si nepovedal, má ísť o pwm fany alebo klasické a akú máš dosku??
asus m2n68. V speedfane mam ventilatory na 0, ale oni sa tocia. Od nuly viem speedfanom len na grafike. Ale tu moru by som riesil v inom pc, s doskou bud MSI 790fx-gd70 alebo MSI 890FXA-GD70. Hovoris, ze na nich by to mohlo ist od nuly? Ale aj tak je to v mojom pripade jedno, lebo CPU nemam chladene vodou, len grafikypipo137 napísal:To čo máš za dosku že nevie cez Speedfan regulovať od nuly??
Vsetky dokazu regulovat fan 0-100%. Napr. T-balancer si dokaze brat udaje z everestu a pod. a podla teploty potom reguluje otacky napr. u mna na radiatore.stevo_k1 napísal:ale ktory z nich dokaze regulovat v rozmedzi 0 - 100 percent a ktory bude vediet regulovat podla udajov poskytovanych OS? Idealne by bolo, keby si regulator bral informacie o teplote grafiky z konektora pre ventilator na grafike ale netusim ci sa to daMirdis napísal:Potrebujes regulator nieco ako Aqua Computer, T-balancer alebo Koolance.