možno preto, že máš slabý 2.1GHz CPU a grafiku len o niečo rýchlejšiu ako Intel HD 4000mArtinko5MB napísal:áno :-/ ako je to možné ?hulo92 napísal:60 fps na pc v tvojom podpise?
Counter Strike - Global Offensive
Re: Counter Strike - Globall Offensive
Asus: i7-2630QM, 6GB RAM, GT550M (780/975MHz)
ved public sa da hrat hociaky mod predsa...
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Má to rovnaký engine ako CS Source a ten mi to dával na 300fps stabilne. Aj to mi vysvetlíš einstein ?spixy napísal:možno preto, že máš slabý 2.1GHz CPU a grafiku len o niečo rýchlejšiu ako Intel HD 4000mArtinko5MB napísal:áno :-/ ako je to možné ?hulo92 napísal:60 fps na pc v tvojom podpise?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
evidentne nemáš páru o čom ja hovorím takže škoda rečineurotick napísal:ved public sa da hrat hociaky mod predsa...
Spoiler: ukázať
No ved si spominal competitive ze ten patch to riesi banom na 30min. Je tam mod casual a competitive a tie dalsie, a ze na kazdom sa daju cvarmy definovat vlastnosti servera. Ze ked na jednom ti daju ban na 30min na druhom to cvarmy nastavis tak aby sa nic take nedialo. To bola cela pointa mojho prispevku.
Ak si myslel daco ine tak nic
Ak si myslel daco ine tak nic
jedná sa len o competitive mód nie o casual ... casual mód je totálna blbosť podľa mňa
a ak som si dobre všimol tak ak si dáš competitive mód tak ťa to napája iba na valve serveri a nie hocijaké takže tam sa toho moc modifikovať nedá ...
ty si síce môžeš spraviť server competitive a upraviť podľa seba ale stále to bude len v rovine publicu klasického a nie ten čo ponúka valve aj s matchmakingom
rád by som sa v tomto mýlil
a ak som si dobre všimol tak ak si dáš competitive mód tak ťa to napája iba na valve serveri a nie hocijaké takže tam sa toho moc modifikovať nedá ...
ty si síce môžeš spraviť server competitive a upraviť podľa seba ale stále to bude len v rovine publicu klasického a nie ten čo ponúka valve aj s matchmakingom
rád by som sa v tomto mýlil
Aha, v tom mas zrejme pravdu. Zaujimave veci s tym robia, bude asi este niaky piatok trvat kym to vyladia na lepsie "hratelne" csko.
ono nápad to bol dobrý ale stále je to public a banovať ľudí na publicu za to že sa odpoja je zlé
zrovna sme sa napojili hráme 5v5 všetko ľudia
pri stave 6:0 sa 4 odpojili https://dl.dropbox.com/u/1830145/CSko/c ... 35-531.png
a potom sa odpojil ďalší https://dl.dropbox.com/u/1830145/CSko/c ... 21-920.png
a pokiaľ nechceš dostať ban musíš to dohrať s botmi
zrovna sme sa napojili hráme 5v5 všetko ľudia
pri stave 6:0 sa 4 odpojili https://dl.dropbox.com/u/1830145/CSko/c ... 35-531.png
a potom sa odpojil ďalší https://dl.dropbox.com/u/1830145/CSko/c ... 21-920.png
a pokiaľ nechceš dostať ban musíš to dohrať s botmi
no akurát to "zlepšili" tak že už sa nedohrá ani jedno kolo no buď ozaj zamestnali ľudí z DICE alebo neviem
ako aby stačilo aby jeden bol proti hre s jedným botom a už sa ruší zápas ...
ako aby stačilo aby jeden bol proti hre s jedným botom a už sa ruší zápas ...
to je taka pi*ovina co s tym competetive modom spravili, hral som to asi 3h. Nedohral sa ani jeden jediny skurweny match lebo sa stale niekto odpojil a staci aby jeden jediny hrac zahlasoval za zrusenie zapasu a je po zapase. Nehratelne, maximalne som hral asi 8min.
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
troska vymalovane mapy, tym to bude.. ja som na tom rovnako, CSS 300 +/-fps (samozrejme so zapnutym max_fps 999), teraz to ide 100fps +/-.. pravda je ze CSS isla grafika naplno (podla vetrakov), teraz to tak nehuci.mArtinko5MB napísal:Má to rovnaký engine ako CS Source a ten mi to dával na 300fps stabilne. Aj to mi vysvetlíš einstein ?spixy napísal:možno preto, že máš slabý 2.1GHz CPU a grafiku len o niečo rýchlejšiu ako Intel HD 4000mArtinko5MB napísal:áno :-/ ako je to možné ?hulo92 napísal:60 fps na pc v tvojom podpise?
podla googla ma ten problem viacej ludi, ale 100 +/- fps je uplne v pohode tak by som to neriesil
nemá to skôr nároky na CPU ? ja mám limit na 120fps a pri všetkom na max bolo vyťaženie grafiky tak 30% ...
- mArtinko5MB
- Používateľ
Ešte ani raz sa mi nepodarilo dohrať ten competitive mod... stále sa niekto odpojí do frasa.
Inak 92.240.248.51:27020 Vcielka Counter-Strike: Global Offensive server
Inak 92.240.248.51:27020 Vcielka Counter-Strike: Global Offensive server
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
my máme rekord 8 či 9 kôl ako koho napadlo to jednomyseľné hlasovanie ten by si zaslúžil metál
- mArtinko5MB
- Používateľ
Nejak extrémne sa predlžilo čakanie na competitive :-/
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto