toto som hovoril pred rokom a skončil som s jedným nepodarkom (vŕzga, odišiel piest, naprd vyfrézované rúčky,...) a zamietnutou reklamáciou s tým, že vraj mám byť rád, že nám ten piest vymenilimp3turbo napísal:Namiesto 79,- so skripajucim chrupom vytlacim zo seba aj dve stovky
kreslo
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: kreslo
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
daj link/foto toho nepodarku..
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Andre
- TV & Audio expert
ok, viem presne ako to myslis
ja s Kajfunom to ale mame takto
http://s14.directupload.net/images/130915/9gsf9ceg.jpg
ja s Kajfunom to ale mame takto
http://s14.directupload.net/images/130915/9gsf9ceg.jpg
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
http://www.temponabytok.sk/09-kancelars ... 37-2476955andrejsvk napísal:daj link/foto toho nepodarku..
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Andre
- TV & Audio expert
tak to je uz napohlad smejd, nema nic spolocne s ergonomickymi stolickami, tiez sa mi podobne rozpadlo ked som mal 16rokov
kvalitne kozene kreslo stoji majland
kvalitne kozene kreslo stoji majland
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Takychto obrazkov je na nete namraky
Kazdy si to musi prebrat sam. Ak sa zasunies stolickou tak, ze hrud sa ti opiera o roh stola a lakte mas polozene na doske stola, klavesnicu a monitory tym padom odsunute dozadu, tak to moze fungovat. Len neviem, ci by som tak vydrzal pri masine cely den.
A mozes mat aj neviem ako ergonomicke pracovisko, ak na stolicke za kvadrilion zle sedis, tak sa vsetko mina ucinku. Lenze ako dlho vydrzi clovek sediet v ergonomickej polohe? Kto je kancelarska krysa velmi dobre vie, o com pisem.
Kazdy si to musi prebrat sam. Ak sa zasunies stolickou tak, ze hrud sa ti opiera o roh stola a lakte mas polozene na doske stola, klavesnicu a monitory tym padom odsunute dozadu, tak to moze fungovat. Len neviem, ci by som tak vydrzal pri masine cely den.
A mozes mat aj neviem ako ergonomicke pracovisko, ak na stolicke za kvadrilion zle sedis, tak sa vsetko mina ucinku. Lenze ako dlho vydrzi clovek sediet v ergonomickej polohe? Kto je kancelarska krysa velmi dobre vie, o com pisem.
- Andre
- TV & Audio expert
S tou klavesnicou a podobne to bude aj s mysou je to dobre vymyslene, asi zacnem pouzivat opierky, dik
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak by som chcel mat ruky tak ako je to hornom obrazku ako "RIGHT", tak by som asi po 10 minutach odpadol .Odar napísal:
- Odar
- Pokročilý používateľ
Preto mam "letecku" klavesnicu Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 s predlozkou a na mys podlozku s takou gelovou hovadinou pod zapastie http://www.ascsro.sk/library/images/Sk_ ... cierna.jpg Zo zaciatku mi ta "gelova hovadina" zavadzala, ale ked si na to zvyknes, inu podlozku pod mys uz nechces. Setri to zapastie.
- Andre
- TV & Audio expert
s opierkou ruk to nie je problem, pani na obrazku hore ma ale zle opierky a klavesnicu moc vysoko
- Odar
- Pokročilý používateľ
Mne sa daju na stolicke v praci nastavovat aj opierky (na vysku). Mam ich nastavene tak, aby som stolicku mohol zasuvat za stol = vrch opierky je na urovni spodnej casti vrchnej dosky stola. A tak mi to vyskovo cca aj vyhovuje, ked sedim. Ide o to, nemat laket "v lufte" ked pises / pracujes mysou. Laket by si mal mat oprety.
- Andre
- TV & Audio expert
no nic, vyskusal som ale nesadlo, pouzivat opierky urcite nebudem, kupim si akurat pod zapastie gelovu podlozku k mysi a klavesnici
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
absolutne suhlasim s faugustinom - ved si len skuste dat ruky na klavesnicu tak aby boli uplne rovnobezne !! Totalne nemozne !
Stol mam vyssi ako opierky na ruky na stolicke. Ked robim, mam komplet cele ruky polozene na stole, laktovy klb mam zhruba na zaciatku stola, klavesnicu notebooku a vsetko pracovne mam zhruba 25cm od hrany stola takze uplne komfortne a S OPRETIM CELEJ RUKY OD LAKTA DOPREDU co ziadna opierka na stolicke nedokaze.
Opierky na stolicke nemam ako pouzit, absolutne bez sance. Jednak ako hovorim su nizsie ako uroven stola, dvak su male uzke a nerovnobezne s mojimi rukami - ich plochu nemas ako pouzit.
Stol mam vyssi ako opierky na ruky na stolicke. Ked robim, mam komplet cele ruky polozene na stole, laktovy klb mam zhruba na zaciatku stola, klavesnicu notebooku a vsetko pracovne mam zhruba 25cm od hrany stola takze uplne komfortne a S OPRETIM CELEJ RUKY OD LAKTA DOPREDU co ziadna opierka na stolicke nedokaze.
Opierky na stolicke nemam ako pouzit, absolutne bez sance. Jednak ako hovorim su nizsie ako uroven stola, dvak su male uzke a nerovnobezne s mojimi rukami - ich plochu nemas ako pouzit.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
ja sedim na http://www.spinalis-stolicky.sk/produkt/spider uz nejaky cas, je povodne pre mamu ale ona ju moc nepouziva tak som si ju pozical .. ked som sa nato prvy krat posadil tak som skoro spadol na zem inak je to super len skoda ze opierky sa nedaju dvihat samostatne, to sedlo je a pruzine cize kopiruje vase pohyby. Ked si nato zvyknete tak uz nebudete chciet sediet na tych otrasnych kancel kreslach
Spoiler: ukázať