GPU do 400EUR
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: GPU do 400EUR
ako kde..ak hravas vo fullhd s max detajlami tak by to nemal velmi limitovat..ak ale hravas mmo,strategie a podobne veci, tak tam to pocitis
Tak dnes mi dosla GB HD 7970 OC. Karta funguje fajn az na jednu pre mna obrovsku chybu!!! Pri zatazi pocut brutalne piskanie/bzucanie asi cievky!! Je to podla vas na RMA? Docital som sa ze mozno to bzucanie casom zmizne ked sa ta cievka "zahori" ale nieviem ci je to realne. Ako citam tak tento problem sa objavuje v podstate u vsetkych vyrobcov a je to dost casta da sa povedat zavada.
Okrem toho bzucania ale karta funguje bezproblemovo ba az by som povedal velmi dobre.
Narychlo som skusil trochu potaktovat a preverit stabilitu. Pozrite si vysledky na obrazkoch.

3dmark score je celkom male, no ak pretaktujem este cpu tak by to malo byt o trochu lepsie. Nehral som sa velmi vela ani s OC (3 pokusy ) cize by sa to urcite este dalo dat vyssie. GPU skore je slusnych 9920.

Na stock chladici je podla mna pekne mat 1200/6600MHz pri teplotach do 76°C vo furmarku s bocnicou a 68°C bez bocnice pocas 10min.
Okrem toho bzucania ale karta funguje bezproblemovo ba az by som povedal velmi dobre.
Narychlo som skusil trochu potaktovat a preverit stabilitu. Pozrite si vysledky na obrazkoch.

3dmark score je celkom male, no ak pretaktujem este cpu tak by to malo byt o trochu lepsie. Nehral som sa velmi vela ani s OC (3 pokusy ) cize by sa to urcite este dalo dat vyssie. GPU skore je slusnych 9920.

Na stock chladici je podla mna pekne mat 1200/6600MHz pri teplotach do 76°C vo furmarku s bocnicou a 68°C bez bocnice pocas 10min.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
bzuci vacsinou ked su hrozne vysoke fps..200 a viac
ak to bzuci aj pri menej ako 100 fps tak je to chyba
ak to bzuci aj pri menej ako 100 fps tak je to chyba
vacsinou zacina bzucat okolo 80-90fps pri 105-110 je to najhlucnejsie a pri vyssom fps uz to je tak vysoka frekvencia ze to ani ja poriadne nepocujem. Ale slabe bzucanie je aj pri 50 fps. V podstate stale bzuci ak je v zatazi.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to je dnes bohužiaľ dnes častý problém
skus rma poprípade zapni vsync
najhoršie je že ti nemusí pomôcť ani výmena výrobcu a ani čipu

skus rma poprípade zapni vsync
najhoršie je že ti nemusí pomôcť ani výmena výrobcu a ani čipu

No ved prave. Cital som ze niekto mal uz 3 karty od 3 vyrobcov a stale natrafil na kus ktory bzucal. Niektory vyrobcovia to ani neuznavaju ako poruchu tak neviem ci to mam vobec riesit. Este mozem vratit gpu bez udania dovodu.
Mate niekto skusenosti ci to casom zmizne alebo nie? Natrafil som na zopar komentov kde sa pise ze po 1-2 mesiacoch pouzivania to uplne zmizlo. Podla mna to je ale malo pravdepodobne.
Mate niekto skusenosti ci to casom zmizne alebo nie? Natrafil som na zopar komentov kde sa pise ze po 1-2 mesiacoch pouzivania to uplne zmizlo. Podla mna to je ale malo pravdepodobne.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja som mal dve psoledne karty asus a ani jedna nebzucala pokial to neslo 200-300 fps
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne MSI 280 SOC ref. vratil by som to a skusil inu, nemas co stratit. 

hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook