po 4 dnoch:
- asi po 2 hodinach sa to cele "dosralo", kamera s PC fungovala ale v aute s prilozenim adapterom ANI TUK!!!! (adapter svietil, rozobral som ho, vnutry na plosaku na vystupe bolo 5V.... tak asi skurveny cinsky kabel....)
- tak reku pouziem adapter zo starej kamery, boli rovnke - lenze ten bol uplne mrtvy......
- pouzil som adapter k mobilu, ak som ho zapojil do drziaka bola kamera mrtva, ak som ho zapolil do kamery a kamera fungovala, HURA.....
- tak reku oba adaprery su nejake zdechle.... (jeden stary na 100% a original mal asi dakde zlomeny kabel.....)
- tak som hladal preco nefunguje napajanie cez drziak, ked som ho rozobral, vnutri bola GSM antena a nic zaujmave, plosak som presvietil a zistil som ze napajanie nepouziva standardne pini v "Mini A - USB" = pin 1- 5V, pin 5- GND ale pin
4- 5V, (ten je bezne "NC") a pin 5- GND
- tak som si ich prepojil aby som mohol pouzivat bezne nabijacku k mobilu a bezny kabel
- fungovalo to - HURA!!!!!
- fungovala cca 30 minut.... potom zamrzla.....
- po zapnuti bezala 20 sekund a zamrzla
- aha......
- pri tom mrznuti blikalo podsvietenie displeja....
- takze nedostatok stavy .... napajal som 5V/1A, origos bol 5V 1.5A......
- takze potrebujem ozivit napajanie s originalnim adapterom.... ten napetie z plosaku daval ale na konci konektora bola NULA...
- pozeram ten konektor detailnejsie a pin 4 ke malo bit 5V bol nejako moc zatlaceny donutra....... AHA......
- hrotom nozniciek som ho troska povitiahol von
POSLEDNE 2 DNI KAMERA FUNGUJE OK - ZATIAL........video hodim vecer...
T.