SSD na system
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
Re: SSD na system
nejde mi o to aby to bolo 2x rychlejsie, keby o niečo nenahnevam sa ale aby to nelagovalo, zatial je v poho ak ak by to zacalo moc tak ci to pomoze cez radic co sa tyka kompatibility s SSD pre sata3
Spoiler: ukázať
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
Re: SSD na system
tak po dlhsom uzivani a uvahe som kupil http://www.alza.sk/axago-pces-sa-d283791.htm
rychlosti sa upravili oproti predoslej stranke na taketo
sata 3

a som zvedavy na stabilitu a uspesnost start systemu
je tam nejake zlepsenie oproti sata2, ktore aj tak nepostrehnem
sata 2
seq.......... read 247,66 write 63,68
4K ........... read 11,67 write 42,05
4K-64Thrd. read 51,56 write 64,01
Acc.time... read 0,264 write 0388
VYSLEDOK
Ak by niekomu pomohlo, že kupi SSD sata3 na zakladnu dosku so sata2, tak mne zapojenie SSD na radic SATA3, tak rychlostne je malo lepsie od SATA2 ale zvysi sa stabilita, zmiznu lagy a pripadne nenacitanie SSD pri starte PC.
Aspon Sand Force na Inteli mal s touto nekompatibilitou so Sata2 problem. Neviem ci sa niekto stretol s tym, zas ci by to bolo aj na LGA 1155, neviem, mozno sata2 celkovo, no to nemam ako odskusat ked mam len AMD. (na nete pisali ze pri lagoch museli resetnut, no ja som len zo 30sec pockal a windows sa spamatal sam
)
PS: prepacte za double post, len pre ozivenie temy
rychlosti sa upravili oproti predoslej stranke na taketo
sata 3

a som zvedavy na stabilitu a uspesnost start systemu
je tam nejake zlepsenie oproti sata2, ktore aj tak nepostrehnem
sata 2
seq.......... read 247,66 write 63,68
4K ........... read 11,67 write 42,05
4K-64Thrd. read 51,56 write 64,01
Acc.time... read 0,264 write 0388
VYSLEDOK
Ak by niekomu pomohlo, že kupi SSD sata3 na zakladnu dosku so sata2, tak mne zapojenie SSD na radic SATA3, tak rychlostne je malo lepsie od SATA2 ale zvysi sa stabilita, zmiznu lagy a pripadne nenacitanie SSD pri starte PC.
Aspon Sand Force na Inteli mal s touto nekompatibilitou so Sata2 problem. Neviem ci sa niekto stretol s tym, zas ci by to bolo aj na LGA 1155, neviem, mozno sata2 celkovo, no to nemam ako odskusat ked mam len AMD. (na nete pisali ze pri lagoch museli resetnut, no ja som len zo 30sec pockal a windows sa spamatal sam

PS: prepacte za double post, len pre ozivenie temy
Spoiler: ukázať