momentalne si vystacim s takmer najvecsim telefonom na trhu (optimus 4xHD), myslim ze 4.7" staci uz na vsetko,
pohodlne sa s tym pracuje. som chytil dnes do ruky HTCcko co som mal predtym 2.8" a kukam ze co za malu <>vionu, ze na to ani nedovidim

lenze tablet neni robeny a nepotrebuje byt vypinany. z toho dovodu je nejake porovnavanie rychlosti startu tabletu nanic. vsetky sa totiz zapnu stejne rychlo, lebo sa prakticky nevypinaju. Kompletne vypnutie tabletu par krat do roka nema cenu riesit.HellAngel napísal:shiro musim ti povedat ze W8 v tabletoch startuje velmi rychlo, nakolko presno ako vravis system sa navypne iba sa uspi. Ale aj tak to nema na klasickz tablet, ale ked zeberiem moznosti Windowsu a akehokolvek tabletu (android,ipad...) tak ozehliem tych par sekund.
uz vidim jak to vydrzi aspon 10hHellAngel napísal:Dalsia vec je vykon. Do tabletov W8 pchaju iCore procesory s 4000 grafikou, co myslim ze na tabletoPC plne dostacuje. Ale hlavna vyhoda je to ze ten tablet mozem pouzit ako na pracu aj na zabavu.
aj moj byvaly asus transformer mal 2x klasicke USB a to fical na androide. a dalo sa to normalne pouzivat.HellAngel napísal:Podla mna toto sklbenie W8 a tabletu proste microsoftu vyslo, naviac to ma standardne USB porty, co je k nezaplateniu.
Tablety boli na tento ucel prvotne aj vymyslane. Nenarocne vyhladavanie infa na nete, jednoduche hry, nic zlozite. Postupom casu chcu vyrobcovia z toho spravit nahradu notebookov a samozrejme ze vznikaju rozne hybridy a ludia od toho cakaju neviem co.HellAngel napísal:Android a iOS tablety som posunul uz iba for fun, skutocne ak nemam co robit s peniazmi tak si to kupim. Ale ako dobra investicia mi pridu tabletoPC s W8, je to este cenovo nadhodene, ale to len chce cas aby sa spravilo viacero modelov a ceny padli dolu.