hdd s pomerom cena/kapacita
Re: hdd s pomerom cena/kapacita
xsi69: Tá barracuda je 7200ot? V skrinke máš iba ju?
Ja mám v skrinke 3 disky nad sebou, ofukuje ich 12-ka a 32°C som ani pri jednom už dlho nevidel.
Takže aj okolitá teplota a prekážky zohrávajú svoju úlohu.
Ja mám v skrinke 3 disky nad sebou, ofukuje ich 12-ka a 32°C som ani pri jednom už dlho nevidel.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
hej, toto nie je najhorsie riesenieOdar napísal:Ano, to je asi najlacnejsie a najefektivnejsie riesenie. Nieco na tento styl.
lenze ta barracuda nevibruje (vdaka bohu) ale zato je ju pocut, jednak motor v idle a aj seek je pocutelny
preto ju mam na spodku bedne polozenu na molitane, cize chladeniu to neprispieva
pridal som na prednom Xilence 120mm otacky ze toci viac a stale ho nepocujem a teplota sa ustalila na 48c
WD tesne pod nim ma 44c
a v izbe mam 28

...
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
momentálne len barracuda +ssd .j4ro napísal:xsi69: Tá barracuda je 7200ot? V skrinke máš iba ju?
mám dobrý prievan v skrinke

čím viac hdd vedľa seba tým vyššia teplota samozrejme
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
ok, prehodil som pozicie tak, ze WD je hore a Seagate dole
Seagate 45
WD 40
kazdopadne ak toto niekto povazuje za tiche, tak asi nie je zle ist ku lekarovi, lebo onedlho ani sanitku za autom nebude pocut
seek toho disku pocujem 3 metre od bedne uplne zretelne aj pri otvorenom okne teraz rano
Seagate 45
WD 40
kazdopadne ak toto niekto povazuje za tiche, tak asi nie je zle ist ku lekarovi, lebo onedlho ani sanitku za autom nebude pocut
seek toho disku pocujem 3 metre od bedne uplne zretelne aj pri otvorenom okne teraz rano

...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
No my mame 2TB baracudy
ja viac spokojny s HDD ani byt nemozem, dufam ze bude tak dlho sluzit ako pekne ide
ci uz teploty= teplotam ssd alebo aj noise lvl 

Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Vidis , mal si brat radsej tu 2tb verziu co sme ti radili .
Aspon vieme , ze 3TB su hlucne
Ale hlucnost je z istej casti sposobena aj skrinkou 2 disky = 2x tolko vibracii a ten eurocase to jednoducho nezvlada .
Aspon vieme , ze 3TB su hlucne

Ale hlucnost je z istej casti sposobena aj skrinkou 2 disky = 2x tolko vibracii a ten eurocase to jednoducho nezvlada .
- jcdenton12
- Používateľ
nj,
inac tie disky nie su nasrubovane na case
su polozene na molitane, cize vibracie sa neprenasaju, oni ani nevibruju, len ten seagate je hlucny
inac tie disky nie su nasrubovane na case
su polozene na molitane, cize vibracie sa neprenasaju, oni ani nevibruju, len ten seagate je hlucny
...
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
to mate riadne teploty diskov
ja mam kazdu druhu poziciu osadenu v skrinke
ja mam na WD black 36, green 34, a maxtor tiez cca 34-36, a aj to som chcel znizit tie teploty a to v skrinke TT V4 black a jeden fan v predu cca 800ot ofukuje len black a green
ja mam kazdu druhu poziciu osadenu v skrinke
ja mam na WD black 36, green 34, a maxtor tiez cca 34-36, a aj to som chcel znizit tie teploty a to v skrinke TT V4 black a jeden fan v predu cca 800ot ofukuje len black a green
- jcdenton12
- Používateľ
seek pocujem zretelnexsi69 napísal:Ako je hlucny ?
Pocujes loziska alebo seek ?
loziska nie
...
- jcdenton12
- Používateľ
ok,
tak nejaky report z dojmov pri pouzivani
zabudol som ze bez UEFI z 3tb nenabootujem
takze ho mam len ako datovy disk,
premeral som vykon tejto barracudy a mojho sucasneho systemoveho WD greenu a chvilku sa mi chcelo plakat
Seagate Max 195 Min 98 AVG 170 MB/s
WD Max 98 Min 35 Avg 72 MB/s
tym ze je len ako storage a nie systemovy, tak nan moc nepristupujem a teda moc ho nepocut
pravdupovediac bud som za tych par dni ohluchol alebo si ten disk "sadol dokopy" alebo som si na ten zvuk zvykol uz ho neregistrujem
cize celkom spokojnost
tak nejaky report z dojmov pri pouzivani
zabudol som ze bez UEFI z 3tb nenabootujem

premeral som vykon tejto barracudy a mojho sucasneho systemoveho WD greenu a chvilku sa mi chcelo plakat
Seagate Max 195 Min 98 AVG 170 MB/s
WD Max 98 Min 35 Avg 72 MB/s

tym ze je len ako storage a nie systemovy, tak nan moc nepristupujem a teda moc ho nepocut
pravdupovediac bud som za tych par dni ohluchol alebo si ten disk "sadol dokopy" alebo som si na ten zvuk zvykol uz ho neregistrujem
cize celkom spokojnost
...