o tých gumičkách som písal, som si dával pozor, aby som to spravil tak pekne ako ty, no pomýlil som sa a uzlil som na opačnej strane...
čo sa týka prítlaku...poviem to tak...diery sedeli tak na 95%, takže tie skrutky sú jemne krivo a nie rovno (pri prechode cez pcb a plate na accelere), mal som dosť obavy, keď som to montoval, no postupným doťahovaním všetkých skrutiek som to dotiahol napevno...a ak vezmem, že aj pri furmarku jadro nikdy nedošlo na 80 stupňov, čo si povedzme pri hawaii čipoch je vynikajúci výsledok s tým, že v tom bode šli B9tky tak na 1100-1200RPM, čo nepočuť...ani sa mi neoplatí stišovať zostavu (mám pocit, že som mal nechať u.l.n.a na P14tke, lebo mám pocit, že teraz mi tam trošku hučí), lebo ak nepočuť ventilátory, tak počuť Black a Red
pozrel som taktiež, či sa náhodou neodlepili tie pasívy z VRM, no neodlepili, ALE spozoroval som to, čoho som sa obával, nad pasívkami na VRM nie je noctua, priestor nad resp. pod VRM pasívmi je medzera medzi noctuami, takže mám pocit, že to tam nie je ani poriadne ofúkavané