Race Driver GRID
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Race Driver GRID
Zistujem ze ovela lepsie sa mi hra ranked,vyhovuje mi ze sa tam nemusi po kazdom fucking zavode behat do garaze...a ani tremu tam nemam
Jaku tremu tu mas prosim ta nahodou dnes bolo fajn, len chybal Pascal. Chvilami nas tam bolo pozehnane.
sentimentálna spomienka - valid cpu
jj .... vcera sme dobre zaparili
Nemas nahoudou nick louth666? Lebo som vcera s nejakym slovakom s tymto nickom pretekal.louth napísal:Zistujem ze ovela lepsie sa mi hra ranked,vyhovuje mi ze sa tam nemusi po kazdom fucking zavode behat do garaze...a ani tremu tam nemam
Spoiler: ukázať
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
dneska by som si zahral s vami
napisete na icq?
napisete na icq?
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Aj ja si zahram to okolkej ste hrali???? o pol noci ? Dnes podte hrat okolo 7mej dobre???
Tesim sa vcera som chcel hrat len som nejako nestihol
Ale nejako sa to tu rozbehlo dajte icq alebo skype lebo takto sa dohadovat tu na fore
A ktym asistentom to si nevolis ty ale ten kto robi server. A lepsie sa hraje s asistentmi lebo ked idem bez tak ledva sa pohnem z miesta lebo to hrabe ako sproste.
Dnes chcem natocit nejake video s frapsom uz mam aj hudbu knemu vidhliadnutu a zavod nanho by som dal OKUTOMA GRAND PRIX CIRCUIT
A zase bol prvy l0k2 ze?
Tesim sa vcera som chcel hrat len som nejako nestihol
Ale nejako sa to tu rozbehlo dajte icq alebo skype lebo takto sa dohadovat tu na fore
A ktym asistentom to si nevolis ty ale ten kto robi server. A lepsie sa hraje s asistentmi lebo ked idem bez tak ledva sa pohnem z miesta lebo to hrabe ako sproste.
Dnes chcem natocit nejake video s frapsom uz mam aj hudbu knemu vidhliadnutu a zavod nanho by som dal OKUTOMA GRAND PRIX CIRCUIT
A zase bol prvy l0k2 ze?
Naposledy upravil/-a Pascal v Ne 22. Feb, 2009, 12:35, upravené celkom 1 krát.
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,
asi tak dajme vsetci co chcheme icq a budeme pisat cez verejne spravy........ bude to lepsie a rychlesie......
Moje ICQ: 429478769
Moje ICQ: 429478769
Naposledy upravil/-a Sangala v Ne 22. Feb, 2009, 13:37, upravené celkom 1 krát.
Alebo aj skype kto ako chce moje icq: 465638123 nezlaknite sa ineho nicku
a skype: Pascalwb1
a skype: Pascalwb1
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jopBlackhawk napísal:Nemas nahoudou nick louth666? Lebo som vcera s nejakym slovakom s tymto nickom pretekal.louth napísal:Zistujem ze ovela lepsie sa mi hra ranked,vyhovuje mi ze sa tam nemusi po kazdom fucking zavode behat do garaze...a ani tremu tam nemam
Tak to sme boli vcera v jednom preteku(moj nick bol Sikulec), ale asi si to vzdal, lebo predo mnou ta sundal jeden jazdec a potom si sa uz odpojil.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
To je u mna typicke Ked viem ze neudriem na prve pozicie,tak je to pre mna stratena hra..A smola je v tom ze ma na zaciatku skoro vzdy niekto sunda,alebo hned niekde naburam:D Musim sa naucit prehravatBlackhawk napísal:Tak to sme boli vcera v jednom preteku(moj nick bol Sikulec), ale asi si to vzdal, lebo predo mnou ta sundal jeden jazdec a potom si sa uz odpojil.
Sak mozeme spravit server kolko vas je napiste na icq
private :
sangala
heslo : slovakia
podte zagrat
sangala
heslo : slovakia
podte zagrat
No bolo to nic moc tesim sa na vecer. Na poriadne zavodenie ako ma byt
//Hmm ked som isiel v SF tak si ma nechcel pustit a v zakrute som potom nabral pneu a zatacalo do jednej strany tak sa to uz ani neoplati ist
//Ja viem sorry , nechaj to uz tak bolo dobre
//Hmm ked som isiel v SF tak si ma nechcel pustit a v zakrute som potom nabral pneu a zatacalo do jednej strany tak sa to uz ani neoplati ist
//Ja viem sorry , nechaj to uz tak bolo dobre
Naposledy upravil/-a Pascal v Ne 22. Feb, 2009, 19:14, upravené celkom 2 krát.
keby ste sa nestazovali a vedeli zavodit normalne je to dobra hra.......
// hmm nevedel som ze hrame az tak cisto ze sa pustame.......
// OK
// hmm nevedel som ze hrame az tak cisto ze sa pustame.......
// OK