neurotick napísal:Seci nadavate na trupku ale hravate s IRNV
Milujem "skillov" co si daju infru na gulomet, hlavne v HCcku.
Trupka (m320) je nahodu dobra, dokaze dostat zo zapeklitych situaci a ked je nekdo za murom tak co mam za assaulta, hodit granat? Pff i dont think so.
Navyse to je uplne hlupo vybalancovane tie classy.
Supporter je overpowered (mortar, c4, 200 nabojov, ammo).
Assault ma dobre ze ma akurat tak tu trupku (lebo nic ine nemoze pouzit proti muru, coveru ked rushuje) a vacsina hra aj tak za engiho kedze ma raketomet a scar.
K reconom sa radsej ani nevyjadrovat pretoze v lahu s bipodom z kopca vie kazdy nastrielat k/d ratio 20. Clovek by si to aj dal jak v bc2 kde sa dalo so snipu poho rushovat, one shoot one kill ale tu to pani z dice spravili ze ani z metra to tipka nesunda. C4 tiez chybaju kedze sa casto dostane za nepriatelske linie ale techniku neni s cim znicit.
Dalsia vec bugy bugy bugy. Hlupy origin ktory sa tvari ako program ktory vsetci potrebujeme pritom je to podrbany spyware.
A kvoli tomuto braku sme seci tak silno upgradovali kompy. Az mi je z toho do smiechu. To som fakt mohol na starej sunke hravat nove codko. Co dodat. Cakat patch a karkand.
nevidim ze by tu niekto nadaval na m320,maximalne akurat ked gec sedi na 64 cq metre a celu hru s tym pluva
suhlas s fearom ohladom irnv,je to presne na kriky
ano c4 mohli nechat reconovi,takto uz vazne nema recon dovod sa trepat do stredu diania-myslim si ze klasy mohli nechat tak ako v bc2
bugy-ano je toho dost,ale ta hra ponuka tolko moznosti a variacii ze to asi nieje jednoduche hned vsetko zalatat(tymto ich neobhajujem vo vsetkom,ten .exe problem uz mohli poriesit)
jasne ze cod je bez bugov ked uz 10 rokov je tam vsetko rovnake
ako som uz pisal,mali vydat obrovsky mega patch do bc2,pridat 10-15 map,novy mod,novu techniku a zbrane,opravny patch a nejake supermega hires textury a bolo by..