Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
deletnuté teda...nie, photoshop to nebol, bol to záber z nehody v CZ
.
a co tak Kia Coup? To je taky mix Civicu a LanceraWizik napísal: Možno Civic s dizajnom Lancera.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
spominat nemusim, prva vec co robim ked zatvorim garaz je ze si davam pas...za 8r co jazdim kazdy den som si pas nedal akurat ked cuvam s pred cinziaka...to uz taka automatika ze z parkoviska na parkovisko idem s pasom a ked ho nemam tak sa blbo citimqq6600 napísal:Ale ked si na tu fotku spomenies ,tak si das pas...a photoshop to nieje urcite
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Papek :
1. Je to iba koncept.
2. Kia mi akosi nešmakuje.
1. Je to iba koncept.
2. Kia mi akosi nešmakuje.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Snake napísal:toto tiež dovidenia
http://www.mojevideo.sk/video/4927/zabilo_ich_auto.html
kua..pri takychto veciach snad najviac lutujem sofera...nespravi nic zle, niekto ti tam takto napochoduje a tym mas traumu na cely zivot a do auta snad uz ani nesadnes, v zivote si nezajazdis normalne atd..(mozno toto nebol ten pripad ale prislo mi to tak ze mladici isli na frekventovanu vozovku len tak ze sak auto zastane..)
to sa mi uz parkrat v seredi stalo ze 15r fagani co chceli machrovat pred frajerku skocia do cesty ked sa auta rozbiehaju a pod
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze niektori ludia su fak jebnuti...
to sa ani inak povedat neda...
to sa ani inak povedat neda...
Steam: michalsveto
A v seredi sa presne toto isté stalo mne, ale nebol to 15r fracek ale asi 23ročný, len tak tak som ubrzdil a ešte mi rukou j*bol do auta, tak som potom j*bol ja jemu...hawkeye napísal:to sa mi uz parkrat v seredi stalo ze 15r fagani co chceli machrovat pred frajerku skocia do cesty ked sa auta rozbiehaju a pod
.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Co vy všetko nezažijete?
Predpokladám, že si mu dal takú, aby si to zapamätal..
Predpokladám, že si mu dal takú, aby si to zapamätal..
Blbemu niekedy nepomoze ani poriadna... pametam si tak par rokov dozadu, ked miestni cigosi (vekovo asi tak 10 - 20 rokov, ale vsetci na urovni 5 rocnych deciek) hadzali po autach snehove gule, az raz jeden zastavil a dal si zalezat, aby niekoho chytil. Myslis, ze to dacomu pomohlo? Ked ten stary rubal toho maleho cigana, tak ten reval jak keby ho rezali, hned bola okolo neho cela ciganska banda, no stary sa nezlakol, este im tam dobre vsetkym vynadal, inak by nanho asi skocili. Jak sa zabuchli dvere od auta, tak mlady uz zacal robit grimasy, a cela banda utekala na kopec dalej hadzat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
To si sa na to pozeral z auta? Alebo si išiel okolo?
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak toto uz je fakt moc... hlavne ze sa v tomto state riesia vsetky mozne chujoviny ale hentych nespacifikuju ani bohovi... kks, to neni normalne... by som si bral vzor z francuzka....Papek_SVK napísal:Blbemu niekedy nepomoze ani poriadna... pametam si tak par rokov dozadu, ked miestni cigosi (vekovo asi tak 10 - 20 rokov, ale vsetci na urovni 5 rocnych deciek) hadzali po autach snehove gule, az raz jeden zastavil a dal si zalezat, aby niekoho chytil. Myslis, ze to dacomu pomohlo? Ked ten stary rubal toho maleho cigana, tak ten reval jak keby ho rezali, hned bola okolo neho cela ciganska banda, no stary sa nezlakol, este im tam dobre vsetkym vynadal, inak by nanho asi skocili. Jak sa zabuchli dvere od auta, tak mlady uz zacal robit grimasy, a cela banda utekala na kopec dalej hadzat.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak som skukol to video co qq poslal...
cista idiocia tyjo... akoze ked che jazdit jak fas a zabit sa budis, ale nech nema zo sebou dalsich 15 ludi...
cista idiocia tyjo... akoze ked che jazdit jak fas a zabit sa budis, ale nech nema zo sebou dalsich 15 ludi...
tusim sme sa tam akurat sankovali, alebo cosi take... henten, co vystupil si vybral toho najmensieho - najpomalsiehoSphyn0x napísal:To si sa na to pozeral z auta? Alebo si išiel okolo?