Battlefield 3
Re: Battlefield 3
To si musíš počkať na M98B, tá na 1m dáva instant kill, mám to vyskúšané, akurát som bol na zlej strane hlavne.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Tak to sa tesim
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
musím vás sklamať: ani m98 nedáva stále na jednu ranu a to myslím od pása hore najsilnejšia snipa v hre a ani tá nestojí za nič... dmg zbraní, hlavne sniperiek potrebuje poriadne fixnúť
dmg sniperiek jek taky aky ma byt....uz vidim tych frajerov co davaju ludi jednym hitom..... takto je to dobre...nechcete mat z toho call of duty ? par dni dozadu vyslo nech sa paci...tam je instant killov habadej s cimkolvek az vam bude z toho zle....a som zvedavy na ten "super" patch...mam taky pocit ze tym co vsetko fici tak ako ma vratane mna to tento patch doserie na nepoznanie.....mam obcasny problem iba s bf3.exe procesom co ma vobec netrapi ked nasledovne v hre zotrvam aj par hodin bez crashu
Chlapi navrhujem aby ste si dali taku tyzdnovu dovolenku od bataku lebo zachvilu vam bude vadit aj neumerny pohyb stebla travy so smerom vetra
Chlapi navrhujem aby ste si dali taku tyzdnovu dovolenku od bataku lebo zachvilu vam bude vadit aj neumerny pohyb stebla travy so smerom vetra
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
nemyslím si že je v pohode, keď niekoho trafíš do hrude alebo krku s najsilnejšou snipou v hre a zoberie mu to 66 života a ešte ťa stihne aj zabiť, ale ako myslíš....
ohľadom toho patchu: po každom patchi sa niečo vylepší, ale zároveň sa niečo aj poserie: naposledy server disconnected () - to predtým nebolo... takisto si nemyslím, že pri tom obrovskom množstve chýb a bugov sa ich podarí opraviť všetky - som zvedavý ako to dopadne
v skratke: nepáči sa mi táto doba, keď je každá hra po vydaní akýsi nedorobený polotovar, ktorý sa potom snažia rok fixovať...
ohľadom toho patchu: po každom patchi sa niečo vylepší, ale zároveň sa niečo aj poserie: naposledy server disconnected () - to predtým nebolo... takisto si nemyslím, že pri tom obrovskom množstve chýb a bugov sa ich podarí opraviť všetky - som zvedavý ako to dopadne
v skratke: nepáči sa mi táto doba, keď je každá hra po vydaní akýsi nedorobený polotovar, ktorý sa potom snažia rok fixovať...
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Ako, ta hra mna mnoho nedostatkov a bugov. Podla mna si mali nehat cas na fixovanie. Takisto pokazili BETU, kedze ludia nevedeli ze je to mesiac stara verzia, pretoze to povedali az ked koncila a co poznam tak vela ludi koli BETE zrusilo objednavku. Strasne ma serie system spawnovania. Traja baseraperi... prask sniper na base, dalsi spawn 5 metrov od jedneho a este k tomu chrbtom, no co, vzal nozik, no medzitym ma stihol odpraskunt Little Bird. Fakt akoze WTF? Tiez mi vrta hlavou preco znizili ten dmg sniperik na blizko. V BC2 som posledny mesiac/dva robil len toto. Nemyslim si ze je to pre totalnych noobov, kedze mas 1 pokus na strelbu a to tiez poriadne rychlo. Mas to ako borkovnicu. Tiez je uplne zbytocne ze ked switchnes team, nemozes switchnut naspat. Uz sa mi stalo niekolko krat, ze som namiesto squadu zmenil tym. No co, pockat na patch a dufat ze nieco vobec opravi...
ale som rad ze sniperky su tak ako su, v bc2 som to sice hraval na blizko, ale nemal som to rad
ale som rad ze sniperky su tak ako su, v bc2 som to sice hraval na blizko, ale nemal som to rad
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Cize mi chces povedat ze je v pohode ked sa stretnete 1v1 oproti sebe nablizko, ty mu das pecku do srdca so snipkou, zoberie mu to polku a on ta za tu dobu co ty nabijas ustriela do clenku s F2000? podla mna nie... Ono celkovo ten recon je naprd oproti BC2... Hadzal si motion senzory, co uzasne pomahalo tymu.. Tu nes najdes miesto kde ho mozes zlozit, a nez ho zlozis si 4x mrvy.. V BC2 si sa k tebe priblizil tank.. no problem, pekne z boku, nalepil C4 odpalil... Tu si mozes akurat tak lahnut a modlit sa aby taa nezbadal... A samozrejme, ked chces behat po vlajkach, budes vela chcipat lebo sniperky su na blizku tak isto ucinne ako na dialku, cize nepouzitelneKlaboor napísal:dmg sniperiek jek taky aky ma byt....uz vidim tych frajerov co davaju ludi jednym hitom.....
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
ja uz nato nemam nervy, pockam si na ten patch a ked nefixnu tie pady tak im to otrieskam o hlavu
no a co sa tyka toho recona tak je to celkom naprd, unho ako jediny nemam unlocknute vsetko (ani neviem jak to spravim) , sniping mi isiel lepsie v bc2 , tu sa da len lahnut si do travy a cakat co je asi najhorsie zo vsetkeho / alebo si hodit nejaku brokadu a rushovat
no a co sa tyka toho recona tak je to celkom naprd, unho ako jediny nemam unlocknute vsetko (ani neviem jak to spravim) , sniping mi isiel lepsie v bc2 , tu sa da len lahnut si do travy a cakat co je asi najhorsie zo vsetkeho / alebo si hodit nejaku brokadu a rushovat
Spoiler: ukázať
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Plne suhlasim, ked som prepnuty na medica a nemam u seba RPG vtedy by som uz najradsej dal suicide ..OkiGraphics napísal:Cize mi chces povedat ze je v pohode ked sa stretnete 1v1 oproti sebe nablizko, ty mu das pecku do srdca so snipkou, zoberie mu to polku a on ta za tu dobu co ty nabijas ustriela do clenku s F2000? podla mna nie... Ono celkovo ten recon je naprd oproti BC2... Hadzal si motion senzory, co uzasne pomahalo tymu.. Tu nes najdes miesto kde ho mozes zlozit, a nez ho zlozis si 4x mrvy.. V BC2 si sa k tebe priblizil tank.. no problem, pekne z boku, nalepil C4 odpalil... Tu si mozes akurat tak lahnut a modlit sa aby taa nezbadal... A samozrejme, ked chces behat po vlajkach, budes vela chcipat lebo sniperky su na blizku tak isto ucinne ako na dialku, cize nepouzitelneKlaboor napísal:dmg sniperiek jek taky aky ma byt....uz vidim tych frajerov co davaju ludi jednym hitom.....
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
... ja som v podstate inu class zatial nehral ... len assault m416+m320.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
absolutny suhlas. fail, ze reconovi zobrali c4 a tie motion senzory ktore si mohol hadzat.OkiGraphics napísal:Cize mi chces povedat ze je v pohode ked sa stretnete 1v1 oproti sebe nablizko, ty mu das pecku do srdca so snipkou, zoberie mu to polku a on ta za tu dobu co ty nabijas ustriela do clenku s F2000? podla mna nie... Ono celkovo ten recon je naprd oproti BC2... Hadzal si motion senzory, co uzasne pomahalo tymu.. Tu nes najdes miesto kde ho mozes zlozit, a nez ho zlozis si 4x mrvy.. V BC2 si sa k tebe priblizil tank.. no problem, pekne z boku, nalepil C4 odpalil... Tu si mozes akurat tak lahnut a modlit sa aby taa nezbadal... A samozrejme, ked chces behat po vlajkach, budes vela chcipat lebo sniperky su na blizku tak isto ucinne ako na dialku, cize nepouzitelneKlaboor napísal:dmg sniperiek jek taky aky ma byt....uz vidim tych frajerov co davaju ludi jednym hitom.....
a o tom fighte 1v1 ani nehovor. taku jebu zblizka zo sniper clovek sice moze prezit, ale urcite nie rozdychat aby ta v momente rosalatoval nejakym automatom.
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
da sa zabit s repair toolom?
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
sprav ako ja, zober si vseobecnu zbran a ides.. ump, pp200, mp7, atd. podla toho co mas uz unlocknute. Alebo poloautomaticku odstrelovacku, das dolu scope a ides.Pini napísal:unho ako jediny nemam unlocknute vsetko (ani neviem jak to spravim)
@KatjushaMan s defibrilatorom som dostal a zabilo ma
s tym repair toolom sa tiez dobre nici technika ak ta nevidi
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed