World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Ja čakám na nerf VK.45.02B. Tá vec v dobrých rukách je silnejšia ako maus, kamarát zelený s troma ľuďmi v čete ho nevedeli prestreliť
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no vo WOT treba niekedy aj tie WASD klavesy pouzitSpacepen napísal:Ja čakám na nerf VK.45.02B. Tá vec v dobrých rukách je silnejšia ako maus, kamarát zelený s troma ľuďmi v čete ho nevedeli prestreliť
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ako s Ausf B. som si tolko srandy uzil ze koniec,take mnozstvo rozplakanych desiatok
neskutocne co to dokaze oddingat,pokial sa dakto nenajde s rozumom a nezacne to vrtat do veze heh,urcite som s tym oddingal viac ako s mausom
zato cata 3 mausov uz vie urobit bordel a tych komentov,viac ako ked zobereme 3 togy
ale co to,este ani patch neni a uz sa nepacia upravy OP1S? to uz tu malp by davno
neskutocne co to dokaze oddingat,pokial sa dakto nenajde s rozumom a nezacne to vrtat do veze heh,urcite som s tym oddingal viac ako s mausom
zato cata 3 mausov uz vie urobit bordel a tych komentov,viac ako ked zobereme 3 togy
ale co to,este ani patch neni a uz sa nepacia upravy OP1S? to uz tu malp by davno
No o to práve ide, keď niečo buffnú tak to spravia OP, a keď nerfnú tak úplne znehodnotiadexterav napísal:práve ho bufli
Vtipne.no vo WOT treba niekedy aj tie WASD klavesy pouzit
Zas je akcia, že za zmenu hesla do wot dostanete 300 goldov
Akce: Změna hesla
http://worldoftanks.eu/cs/news/pc-brows ... ord-event/
Dôvod : "Miliony emailových hesel vytvořených mezinárodními i lokálními poskytovateli emailů byly zveřejněny"
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
Dnes 9.3 update, čo som si všimol tak že pridali fyziku pásov na hd vozidlá
KV-85 super tančík s tým 100mm delom, len to sklopenie dela
Skuisl som ho, delo selkom ok, to sklopenie je vážne mizeria najhoršie je že obe hry proti VIII tier... Ani som si neškrtol...
Dnes som robil čo som mohol, no tie tímy, čo mi hádzalo, hrôza a des.
http://www.noobmeter.com/player/eu/Jurij757/500871962/
Ešteže nemám XVM, to by som bol znechutený už pred bitkou...
http://www.noobmeter.com/player/eu/Jurij757/500871962/
Ešteže nemám XVM, to by som bol znechutený už pred bitkou...
pripojil som sa k tym par statocnym co to dnes hrali. Ehm, winrate OK, dalo sa ale kedze ma hadzalo medzi vyssie tiery, tak wn8 bude asik slabota. Skusal som t49 resp po novom T67, daco HNUSNE co spravili tomu tanku!!! Vyzera strasne. Dalej, Hellcat sa stal takmer nehratelnym tankom, veza sa otaca celuuu vecnost, reload sa mi tiez zda dlhsi a pohyblivost je na zaplakanie. To nie je nerf, to je masaker, tank na odpis
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Tak ked si pozries zoznam zmien tak Helcat ma cely zoznam toho co na nom nerfli od reloadu, spomelenia veže, pohyblivosti...atd atd atd...
no ved to viem ale necakal som, ze to bude az take zasadne resp ze to bude mat katastrofalny dopad na hratelnost toho tanku.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438