Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
"We looked at feedback and realized we weren't providing you with the best experience, so we decided not to fix up your experience and leave you out in the cold on a broken AU release.
We also decided to stop production and sale any new devices that would allow you to upgrade and enjoy our services on our supported platform, but we hope you still love us."
Tretikrat sa uz ojekabatit nedam. Niektori uz stvrtykrat.
Vlastne, aj keby som chcel, tak nemozem RS3 uz vyjde len kvoli dvojrocnej podpore a potom adios Mobile.
Tak povedzme si otvorene. Stoji WM ešte za niečo? Keby fungovali všetky desktopové appky vo wm, tak dajme tomu fajn, ale toto... Aspoň že počasie si viem pozrieť
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
no.. waze mi odislo z platformy celkovo, messenger mi vypli na 8cke, 17track.net mi vypli pre 8cku, slsp nema v plane urobit appky pre WP.
10tka by par veciam pomohla, ale waze a hlavne landscape mode a Internet banking mi chyba ako sol.
A vlastne cokolvek nove WP nejako obchadza. Staci si pozriet http://www.applikace.cz/katalog-aplikaci alebo inu relaciu o aplikaciach a clovek dostane debku
Papek napísal:Tak povedzme si otvorene. Stoji WM ešte za niečo? Keby fungovali všetky desktopové appky vo wm, tak dajme tomu fajn, ale toto... Aspoň že počasie si viem pozrieť
win stoji pre mna hlavne za plochu a zive dlazdice
vidiet kolko mam prevolane,kolko mam v banke,pocasie,spravy podrobny kalendar,meniny,cas budiku atd len tym ze pozriem na plochu je velmi fajn
samozrejme ide to s nim dole vodou,ale nie je to az tak hrozne ako sa vsade pise..z aplikaci ktore som pouzival skoncil akurat shazam..
Per, tot tvoj osobny nazor, pre mna je to stale horsie, appka za appkou odchadza
9gag uz ani pri kakani nemozem nerusene scrollovat lebo to pada po troch obrazkoch. Keby ze nemam pred sebou dolezite vydaje a nechcem zbytocne vyhodit 200 euro uz mam objednany android ale reuku kym viem volat a pisat sms v pohode.
lepermessiah napísal:to som velmi zvedavy ako dlho ti pojde svizne, lebo 925 nie je o nic vykonnejsia oproti 920 a na tej to teda bolo po par tyzdnoch utrpenie cokolvek robit
Tak po dvoch tyzdnoch mozem povedat ze ta 10 je ok aj na 925. Ide to normalne, sem tam mi spadne nejaka ta aplikacia, ale to mi robilo aj na 8.1. Zatial teda ide vsetko normalne.